Revista de disseny
Revista de disseny
Gerro

Flower Shaper

Gerro Aquesta sèrie de gerros és el resultat d’experimentar les capacitats i les limitacions de l’argila i una impressora de fang 3D integrada. L’argila és tova i pliable quan està humida, però es torna dura i trencadissa quan està seca. Després d’escalfar-lo en un forn, l’argila es transforma en un material resistent i impermeable. L'objectiu principal és la creació de formes i textures interessants, que són difícils i necessiten temps per fer o fins i tot no fàcils mitjançant mètodes tradicionals. El material i el mètode van definir l'estructura, la textura i la forma. Tots treballant junts per ajudar a donar forma a les flors. No es van afegir altres materials.

Joguina

Mini Mech

Joguina Inspirat en la naturalesa flexible de les estructures modulars, Mini Mech és una col·lecció de blocs transparents que es poden assemblar en sistemes complexos. Cada bloc conté una unitat mecànica. A causa del disseny universal dels acoblaments i connectors magnètics, es pot fer una infinita varietat de combinacions. Aquest disseny té propòsits educatius i lúdics alhora. Té com a objectiu desenvolupar el poder de creació i permet als joves enginyers veure el mecanisme real de cada unitat de manera individual i col·lectiva en el sistema.

L’Aixeta

Aluvia

L’Aixeta El disseny d'Aluvia s'inspira en l'erosió al·luvial, que forma l'aigua amb suaus siluetes a les roques a través del temps i la persistència; Igual que els còdols del costat del riu, la suavitat i les corbes simpàtiques del disseny del mànec sedueixen l'usuari a un funcionament sense esforç. Les transicions acurades permeten que la llum viatgi fluent per les superfícies, donant així a cada producte un aspecte harmoniós.

La Taula Portàtil

Ultraleggera

La Taula Portàtil A l’espai habitable de l’usuari, podrà emprendre la tasca d’una taula de cafè i satisfer les necessitats de posar, deixar, tenint en compte diversos objectes; No només està dissenyat per a l'ús de portàtils, sinó que pot ser menys específic per a l'ús d'ordinadors portàtils; Pot permetre diferents posicions de seient sense limitar la mobilitat quan s’utilitza al genoll; en definitiva, un mobiliari domèstic que no està pensat per a l’ús als genolls, però encara es recomana l’ús en moments que es troben en unitats de seients com ara els sofàs de curta durada.

Cadira

Stocker

Cadira The Stocker és una fusió entre un tamboret i una cadira. Els seients de fusta apilables lleugers són adequats per a instal·lacions privades i semioficials. La seva forma expressiva subratlla la bellesa de la fusta local. El complex disseny i construcció estructurats permeten un gruix de material de 8 mm de 100% per cent de fusta massissa per crear un article robust però lleuger que pesa només 2300 Grammes. La construcció compacta de Stocker permet estalviar espai. Apilat l’un sobre l’altre, es pot emmagatzemar fàcilment i, gràcies al seu disseny innovador, Stocker es pot col·locar completament a sota d’una taula.

La Taula De Cafè

Drop

La Taula De Cafè Gota produïda pels mestres de la fusta i el marbre minuciosament; consisteix en un cos de laca sobre la fusta massissa i el marbre. La textura específica del marbre separa tots els productes els uns dels altres. Les peces espacials de la taula de caiguda ajuden a organitzar els accessoris de la casa petita. Una altra propietat important del disseny és la facilitat de moviment proporcionada per les rodes ocultes situades sota el cos. Aquest disseny permet crear diferents combinacions amb marbres i alternatives de colors.