Revista de disseny
Revista de disseny
La Combinació De Calaixos, Cadires I Escriptoris

Ludovico Office

La Combinació De Calaixos, Cadires I Escriptoris Igual que amb els mobles principals de Ludovico, aquesta versió d’oficina obvioulsy té el mateix principi que és ocultar una cadira completa en un calaix amb la cadira no es nota, i es considera que forma part dels mobles principals. La majoria pensarà que les cadires són un parell de calaixos més. Només en retirar-nos veiem una cadira que sortia literalment d’un espai tan ple de calaixos. La inspiració va suposar en gran mesura la visita a la casta de Pittamiglio i tots els seus missatges simbòlics, amagats, així com portes o habitacions plenes ocultes i inesperades.

Els Mobles Que Es Transformen

Ludovico

Els Mobles Que Es Transformen La manera d’estalviar espai és força original, tenint dues cadires completament amagades dins del calaix. Situat dins dels mobles principals, no us adonareu que el que sembla ser calaixos són realment dues cadires separades. També podeu tenir una taula que es pugui utilitzar com a escriptori quan es tregui de l'estructura principal. L’estructura principal consta de quatre calaixos i un compartiment just a sobre del calaix superior en el qual podeu guardar moltes coses. El principal material utilitzat per aquest moble, beign eucaliptus fingerjoint, és ecològic, increïblement resistent, dur i té un atractiu visual molt fort.

El Sofà Transformable

Mäss

El Sofà Transformable Volia crear un sofà modular que es pogués transformar en diverses solucions de butaques separades. Tot el mobiliari consta de només dues peces diferents de la mateixa forma per formar diverses solucions. L'estructura principal és la mateixa forma lateral dels braços, però només més gruixuda. Els reposabraços es poden girar 180 graus per canviar o continuar la peça principal del moble.

El Suport Per A Pastissos

Temple

El Suport Per A Pastissos A partir de la creixent popularitat de la cuina casolana, podríem veure la necessitat d’un suport modern per a pastissos d’aspecte modern, que es pogués guardar fàcilment en un armari o en un sorteig. Fàcil de netejar i segur del rentaplats. El temple és fàcil de muntar i intuïtiu lliscant les plaques sobre la columna central cònica. El desmuntatge és tan senzill com simplement lliscar-los. Els Apiladors mantenen els quatre elements principals. L’empilador ajuda a mantenir tots els elements junts per a l’emmagatzematge compacte de múltiples angles. Podeu utilitzar diferents configuracions de plaques en diferents ocasions.

Butaca

Bessa

Butaca Dissenyada per a zones d’estar d’hotels, centres turístics i residències privades, la butaca Bessa s’adequa amb els moderns projectes d’interiorisme. El seu disseny transmet una serenitat que convida a les experiències a ser recordades. Després d’haver resolt la seva producció completament sostenible, podem gaudir del seu equilibri entre forma, disseny contemporani, funció i els seus valors orgànics.

La Taula Final

TIND End Table

La Taula Final La TIND End Table és una taula petita, ecològica i amb una forta presència visual. La part superior d’acer reciclada ha estat tallada per aigua amb un patró intrincat que crea patrons de llum i ombres vivencials. Les formes de les potes de bambú es determinen pel patró de la part superior d’acer, i cadascuna de les catorze potes passa per la part superior d’acer i després es talla de color. Vist des de dalt, el bambú carbonitzat crea un patró de detenció, juxtaposat contra l’acer perforat. El bambú és una matèria primera renovable ràpidament, ja que el bambú és una herba de ràpid creixement, no un producte de la fusta.