Revista de disseny
Revista de disseny
Enllumenat Urbà

Herno

Enllumenat Urbà El repte d’aquest projecte és dissenyar l’enllumenat urbà en sintonia amb l’entorn de Teheran i atractiu per als ciutadans. Aquesta llum es va inspirar en la torre Azadi: el símbol principal de Teheran. Aquest producte ha estat dissenyat per il·luminar els voltants i les persones amb emissió de llum càlida i per crear un ambient acollidor i de diferents colors.

Altaveus Sense Fil

FiPo

Altaveus Sense Fil FiPo (forma abreujada de "Fire Power") amb el seu disseny atractiu fa referència a la penetració profunda del so a les cèl·lules òssies com a inspiració del disseny. L’objectiu és produir un so de gran potència i so de qualitat a l’os i les cèl·lules del cos. D’aquesta manera, l’usuari pot connectar l’altaveu al telèfon mòbil, portàtil, tauletes i altres dispositius mitjançant Bluetooth. L’angle de col·locació de l’altaveu s’ha dissenyat pel que fa a estàndards ergonòmics. A més, l’altaveu és capaç de ser separat de la seva base de vidre, cosa que permet a l’usuari recarregar-la.

Il·luminació De Bicicletes

Safira Griplight

Il·luminació De Bicicletes SAFIRA s’inspira en la intenció de resoldre accessoris desordenats al manillar per als ciclistes moderns. Amb la integració de la làmpada frontal i l’indicador de direcció en el disseny de l’adherència, assolir de forma brillant l’objectiu. També utilitzant l’espai del manillar buit com a cabina de bateries maximitzen la capacitat d’electricitat. Gràcies a la combinació de l’adherència, la llum de la bicicleta, l’indicador de direcció i la cabina de bateria del manillar, el SAFIRA esdevé el sistema d’il·luminació de bicicletes més potent i compacte.

La Il·luminació De Bicicletes

Astra Stylish Bike Lamp

La Il·luminació De Bicicletes Astra és una làmpada de bicicleta d'un sol braç amb un cos revolucionari i integrat d'alumini. L’Astra combina perfectament el muntatge dur i el cos lleuger per obtenir un resultat net i elegant. El braç d’alumini d’un sol costat no només dura, sinó que permet que Astra flueixi al centre del manillar que proporciona l’amplitud més gran del feix. Astra té una línia de tall perfecte, la biga no causarà enlluernament a les persones de l’altra banda de la carretera. L’Astra dóna a la bici un parell d’ulls brillants que il·luminen la carretera.

El Carretó De Formatge Refrigerat

Keza

El Carretó De Formatge Refrigerat Patrick Sarran va crear el carro amb formatge Keza el 2008. Principalment una eina, aquest carro també ha d’excitar la curiositat dels comensals. Això s’aconsegueix mitjançant una estructura de fusta lacada estilitzada muntada sobre rodes industrials. Al obrir l'obturador i desplegar els seus prestatges interiors, el carretó revela una gran taula de presentació de formatges madurs. Mitjançant aquest puntal, el cambrer pot adoptar un llenguatge corporal adequat.

Taules Desmuntables

iLOK

Taules Desmuntables El disseny de Patrick Sarran es fa ressò de la famosa fórmula encarregada per Louis Sullivan “La forma segueix la funció”. En aquest esperit, les taules iLOK han estat pensades per prioritzar la lleugeresa, la força i la modularitat. Això ha estat possible gràcies al material compost de fusta de les taules de taula, la geometria arquejada de les potes i els mènsules estructurals fixades al cor de la bresca. Amb una unió oblicua per a la base, es guanya espai útil a continuació. Finalment, de la fusta sorgeix una estètica càlida molt apreciada pels comensals fins.