Revista de disseny
Revista de disseny
L'etiqueta I El Paquet De Vi Escumós

Il Mosnel QdE 2012

L'etiqueta I El Paquet De Vi Escumós Igual que el llac Iseo brilla a la vora de Françacorta, així el vi escumós mullat els costats d’un got. El concepte és una reelaboració gràfica de la forma del llac i expressa tota la potència d'una ampolla de reserva que s'aboca en un vidre de cristall. Una elegant i viva etiqueta, equilibrada en els seus gràfics i colors, és una solució atrevida amb polipropilè transparent i impressió daurada en paper laminat totalment calent per donar noves sensacions. L’obtenció del vi es subratlla a la caixa, on els gràfics s’envolten al voltant del paquet: senzilla i impactant composta per dos elements “slive et tiroir”.

La Identitat Visual

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

La Identitat Visual Le Coffret és un allotjament i esmorzar de disseny encantador situat al cor de la Vall d'Aosta. El projecte es va concebre en absolut respecte de l’estil autèntic: per tant les parets de pedra, les bigues de fusta i els mobles antics. Un cercle que simbolitza el cel sobre el triangle que representa la muntanya, on es troba el B & B, a partir de la idea de l’ascensió de l’home al cel. Una font Onciale revisada en una versió moderna per recordar els orígens cèltics de la vall equilibrats correctament i és compatible amb un símbol fort i important per obtenir finalment un logotip fàcil d’identificar i atraure fàcilment.

Àlbum

Haezer

Àlbum Haezer és conegut pel seu sòlid baix de baixos, èptiques amb efectes ben polits. És el tipus de so que es desprèn de música de ball senzilla, però en inspeccionar-lo o escoltar-lo més aviat, començareu a descobrir diverses capes de freqüències del producte acabat. Pel concepte creatiu i l'execució, el repte va ser simular l'experiència d'àudio coneguda com Haezer. L’estil d’obra d’art no és en absolut l’estil típic de la música de ball, convertint Haezer en un gènere propi.

La Portada Del Menú

Magnetic menu

La Portada Del Menú Unes quantes làmines transparents de plàstic enllaçades amb imants que serveixen de coberta perfecta per a diferents tipus de material imprès. Fàcil d'usar. Fàcil de fabricar i mantenir. Producte de llarga durada que estalvia temps, diners, matèries primeres. Respectuós amb el medi ambient. Fàcilment adaptable a diferents propòsits. Ús ideal als restaurants com a coberta per als menús. Quan el cambrer us ofereix una sola pàgina amb còctels de fruita i una sola pàgina amb pastissos per al vostre amic, per exemple, és gairebé com els menús personalitzats fets per a vosaltres.

La Caixa De Dvd

Paths of Light

La Caixa De Dvd La millor manera de celebrar la curta animació Paths of Light de Zina Caramelo era assegurar-se que el DVD tenia un bonic estoig per combinar. L'envàs sembla que va ser extret del bosc i modelat per formar un CD. A la part exterior, hi ha diverses línies visibles, gairebé apareixen com arbres petits que creixen al costat del cas. L’exterior de fusta també li ajuda a donar-li un aspecte extremadament naturalista. Paths of Light és una actualització extrema dels casos que molts van veure per a CDs a la dècada de 1990, que normalment consistien en un plàstic bàsic amb un paquet de paper per explicar el contingut que hi havia al seu interior. (Text de JD Munro)

El Disseny De Llocs Web

Trionn Design

El Disseny De Llocs Web El llenç blanc proporciona el fons ideal per construir-lo. La combinació de color dolç ensucrat proporciona un element atractiu perfecte que atrau l'espectador. La combinació de tipus de lletra serif i sans serif i la ponderació i els colors permeten una barreja constant que atrau a l'espectador a explorar més. Web d'animació Parallax HTML5 amb Responsive, tenim el nostre propi disseny de personatges vectorials. el seu disseny únic sempre amb un color brillant, amb animacions suaus i suaus ..