Revista de disseny
Revista de disseny
El Cofre

Black Labyrinth

El Cofre El Black Labyrinth d'Eckhard Beger per a ArteNemus és un cofre vertical amb 15 calaixos inspirant-se en els gabinets mèdics asiàtics i l'estil Bauhaus. El seu aspecte arquitectònic fosc es fa viure a través de raigs de marqueteria brillants amb tres punts focals que es reflecteixen al voltant de l'estructura. La concepció i el mecanisme dels calaixos verticals amb el seu compartiment giratori transmeten a la peça el seu aspecte intrigant. L’estructura de fusta està coberta de xapa de color negre i la marqueteria es fa en auró flamat. La xapa es greix per obtenir un acabat setinat.

Les Escultures Urbanes

Santander World

Les Escultures Urbanes Santander World és un esdeveniment d’art públic que consisteix en un grup d’escultures que celebren art i embolcalla la ciutat de Santander (Espanya) en preparació del Campionat Mundial de Vela Santander 2014. Les escultures mesuren 4,2 metres d’alçada, estan fabricades en xapa i cadascuna. d’ells estan realitzats per diferents artistes visuals. Cadascuna de les peces representa conceptualment la cultura dels 5 continents. El seu sentit és representar l’amor i el respecte a la diversitat cultural com a eina de pau, a través dels ulls de diferents artistes, i mostrar que la societat acull la diversitat amb els braços oberts.

El Pòster

Chirming

El Pòster Quan Sook era jove, va veure un bonic ocell a la muntanya, però l'ocell va fugir ràpidament, deixant només el so enrere. Va mirar al cel per trobar l’ocell, però tot el que podia veure eren branques d’arbres i bosc. L’ocell seguia cantant, però no tenia ni idea d’on era. Des de ben jove, l’ocell era per a ella les branques d’arbres i el gran bosc. Aquesta experiència la va fer visualitzar el so dels ocells com el bosc. El so dels ocells relaxa la ment i el cos. Això em va cridar l'atenció i la va combinar amb la mandala, que representa visualment curació i meditació.

Catàleg

Classical Raya

Catàleg Una cosa sobre Hari Raya, és que les cançons d'atac actual de Raya segueixen estant a prop del cor de la gent fins avui. Quina millor manera de fer tot això que amb un tema de "Classical Raya"? Per donar a conèixer l’essència d’aquest tema, el catàleg d’obstacles de regal està dissenyat per semblar un disc de vinil antic. El nostre objectiu era: 1. Crear un disseny especial en lloc de pàgines amb productes visuals de producte i els seus preus respectius. 2. Generar nivell d’estimació per la música clàssica i les arts tradicionals. 3. Dóna a conèixer l’esperit de Hari Raya.

La Instal·lació Interactiva D’Art

Pulse Pavilion

La Instal·lació Interactiva D’Art El Pavelló Pulse és una instal·lació interactiva que uneix llum, colors, moviment i so en una experiència multisensorial. A la part exterior és una senzilla capsa negra, però, introduint-se, un es troba immers en la il·lusió que creen les llums led, el so polsant i els gràfics vibrants. La identitat expositiva de colors es crea amb l’esperit del pavelló, utilitzant els gràfics de l’interior del pavelló i un tipus de lletra dissenyat a mida.

L'animació Comercial

Simplest Happiness

L'animació Comercial Al zodíac xinès, el 2019 és l'any del porc, de manera que Yen C va dissenyar el porc a rodanxes, i és un punt fort a "moltes pel·lícules calentes" en xinès. Els personatges feliços concorden amb la imatge del canal i amb els sentiments feliços que el canal vol donar a la seva audiència. El vídeo és la combinació de quatre elements de pel·lícules. Els nens que juguen poden mostrar la felicitat pura i esperen que el públic tingui la mateixa sensació de veure la pel·lícula.