Revista de disseny
Revista de disseny
L'espai Públic D'art

Dachuan Lane Art Installation

L'espai Públic D'art El carril Dachuan de Chengdu, a la riba oest del riu Jinjiang, és un carrer històric que uneix les ruïnes del mur de la ciutat de la porta est de Chengdu. En el projecte, l'arc de Dachuan Lane de la història va ser reconstruït per l'antiga forma del carrer original, i la història d'aquest carrer va ser explicada per la instal·lació d'art street. La intervenció de la instal·lació d’art és una mena de suports per a la continuació i la transmissió d’històries. No només reprodueix les traces de carrers i carrils històrics enderrocats, sinó que també proporciona una mena de temperatura de memòria urbana per als nous carrers i carrils.

La Comunicació Visual

Plates

La Comunicació Visual Per demostrar diferents departaments de la ferreteria, Didyk Pictures va tenir la idea de presentar-los com a diverses plaques amb diferents objectes de maquinari al damunt, servits de forma restaurant. Els fons blancs i els plats blancs ajuden a accentuar els objectes servits i faciliten als visitants de la botiga trobar un determinat departament. Les imatges també es van utilitzar en cartelleres de 6x3 metres i pòsters en transport públic de tota Estònia. Un fons blanc i una composició senzilla permeten que aquest missatge publicitari pugui ser percebut fins i tot per una persona que passa en cotxe.

L'escultura

Iceberg

L'escultura Els icebergs són escultures interiors. En connectar muntanyes, és possible construir serralades, paisatges mentals fets de vidre. La superfície de cada objecte de vidre reciclat és única. Així, cada objecte té un caràcter únic, una ànima. Les escultures són de mà, signades i numerades a Finlàndia. La filosofia principal de les escultures d’Iceberg és reflectir el canvi climàtic. Per tant, el material utilitzat és el vidre reciclat.

Veure L'aplicació

TTMM for Pebble

Veure L'aplicació TTMM és una col·lecció de 130 Watchfaces dedicada als smartwatch Pebble 2. Els models específics mostren hora i data, dia de la setmana, passos, temps d’activitat, distància, temperatura i estat de la bateria o Bluetooth. L’usuari pot personalitzar el tipus d’informació i veure dades addicionals després de la sacsejada. Les visualitzacions TTMM són estètiques, de disseny senzill, mínim. És una combinació de dígits i gràfics d'informació abstractes perfectes per a l'era dels robots.

Veure L'aplicació

TTMM for Fitbit

Veure L'aplicació El TTMM és una col·lecció de 21 cares de rellotge dedicades als rellotges intel·ligents Fitbit Versa i Fitbit Ionic. Les cares del rellotge tenen configuració de complicacions només amb un simple toc a la pantalla. Això fa que siguin molt ràpids i fàcils de personalitzar el color, el disseny preestablert i les complicacions de les preferències de l’usuari. Està inspirat en pel·lícules com sèries Blade Runner i Twin Peaks.

Les Aplicacions De Watchfaces

TTMM

Les Aplicacions De Watchfaces TTMM és una col·lecció de superfícies de rellotges intel·ligents Pebble Time i Pebble Time Round. Aquí trobareu dues aplicacions (tant per a Android com per a plataforma iOS) amb 50 i 18 models amb més de 600 variacions de color. TTMM és una combinació simple i estètica de dígits i infografies abstractes. Ara podeu triar el vostre estil d’horari quan vulgueu.