Revista de disseny
Revista de disseny
El Tèxtil Imprès

The Withering Flower

El Tèxtil Imprès The Withering Flower és una celebració del poder de la imatge de la flor. La flor és un tema popular escrit com a personificació en la literatura xinesa. En contrast amb la popularitat de la flor que floreix, sovint s’associen imatges de la flor en decadència amb jinx i tabús. La col·lecció mostra el que configura la percepció d'una comunitat sobre allò sublim i abjecte. Dissenyada amb vestits de tul de 100cm a 200cm de longitud, serigrafia en teixits de malla translúcida, la tècnica tèxtil permet que les estampes siguin opaques i estretes de malla, creant una aparença de gravats a l'aire.

El Centre De Bellesa Mèdic

LaPuro

El Centre De Bellesa Mèdic El disseny és més que una bona estètica. És la forma en què s’utilitza l’espai. El centre mèdic va integrar la seva forma i funcionament com a un. Comprendre les demandes dels usuaris i oferir-los una experiència de tots els subtils tocs a l’entorn que se senten alleujats i realment cuidats. El disseny i el nou sistema tecnològic proporcionen solucions a l’usuari i fàcils de gestionar. Tenint en compte salut, benestar i serveis mèdics, el centre va adoptar materials sostenibles ambientalment i controlar el procés de construcció. Tots els elements estan integrats en el disseny, on és realment adequat per als usuaris.

El Disseny D’Identitat Visual

ODTU Sanat 20

El Disseny D’Identitat Visual Durant el vintè any de l’ODTU Sanat, un festival d’art celebrat anualment per la Middle Technical Technical University, la petició era construir un llenguatge visual per posar en relleu els vint anys següents del festival. Tal com es va sol·licitar, es va destacar el vintè any del festival, apropant-lo a ell com una peça d'art coberta per ser presentada. Les ombres de les mateixes capes de colors que formen els números 2 i 0 van crear una il·lusió en 3D. Aquesta il·lusió dóna la sensació d’alleujament i els números sembla que es fonien en un segon pla. L’elecció viva del color crea un subtil contrast amb la tranquil·litat del ondulat 20.

El Fusta De Malbec Del Whisky

La Orden del Libertador

El Fusta De Malbec Del Whisky Intentant combinar els diferents elements que fan referència al nom del producte, el disseny reforça el missatge que proposa. Transmet una imatge emocionant i intrigant. La il·lustració d'un còndor desafiant que mostra les seves ales, denota el sentit de la llibertat, conjugada amb la medalla simètrica i suggestiva, afegida a una il·lustració de fons amb un paisatge imaginari que aporta poesia al disseny, generant una combinació ideal per transmetre el missatge desitjat. Una sobri paleta de colors li confereix característiques exclusives i l'ús tipogràfic remet a un producte tradicional i històric.

El Disseny D’Arquitectura Per A La Llar

Bienville

El Disseny D’Arquitectura Per A La Llar La logística d’aquesta família que treballava requeria que fossin a casa en interiors durant llargs períodes, que a més del treball i l’escola esdevenien pertorbadors pel seu benestar. Van començar a contemplar, com moltes famílies, si era necessari un trasllat als afores, intercanviar proximitat amb els serveis de la ciutat per un jardí més gran per augmentar l’accés a l’aire lliure. En lloc d’allunyar-se lluny, van decidir construir una casa nova que reconsidera les limitacions de la vida interior a un petit solar urbà. El principi d’organització del projecte era crear un màxim d’accés a l’aire lliure des de zones comunitàries possible.

Les Pastilles Amb Infusió De Cànnabis

Secret Tarts

Les Pastilles Amb Infusió De Cànnabis L’embalatge Secret Tarps s’elabora en l’anomenat estil retro / vintage modernitzat amb una sensació de notes antigues de l’escola, de manera que una anticipació de tacte de màster-farmacèutic retreu el client des d’un primer cop d’ull i després amb l’observació detallada dels principals elements de disseny codificats en una estructura holística que transfereix el principal punt de màrqueting: aquest producte està desenvolupat per una empresa professional artesana i inclou una recepta secreta de farmacèutica feta a mà.