Revista de disseny
Revista de disseny
El Concepte Chaise Lounge

Dhyan

El Concepte Chaise Lounge El concepte de saló Dyhan combina el disseny modern amb les idees tradicionals de l'est i els principis de pau interior connectant-se amb la natura. Utilitzant el Lingam com a inspiració de forma i els jardins de Bodhi i japonès com a base dels mòduls del concepte, Dhyan (sànscrit: medite) transforma les filosofies orientals en configuracions variades, permetent a l'usuari triar el seu camí cap al zen / relaxació. El mode estany d’aigua envolta l’usuari amb una cascada i un estany, mentre que el mode jardí envolta l’usuari amb vegetació. El mode estàndard conté zones d'emmagatzematge en una plataforma que actua com a prestatgeria.

Les Unitats D’Habitatges

The Square

Les Unitats D’Habitatges La idea del disseny era estudiar les relacions arquitectòniques entre diferents formes que es componen juntes per crear unitats mòbils. El projecte consta de 6 unitats cadascuna de 2 contenidors d’enviament fixats els uns dels altres formant una massa de forma L. Aquestes unitats en forma de L es fixen en posicions superposades creant buits i sòlids per donar la sensació de moviment i proporcionar una llum diürna suficient i una bona ventilació. medi ambient. L’objectiu principal del disseny era crear una casa petita per a aquells que passen la nit als carrers sense casa ni refugi.

Podcast

News app

Podcast Notícies és una sol·licitud d’entrevistes amb informació d’àudio. Està inspirat en el disseny de poma d’iOS amb il·lustracions per il·lustrar els blocs d’informació. Visualment el fons té un color blau elèctric com a missió de fer ressaltar els blocs. Hi ha molt pocs elements gràfics, l’objectiu, de fer que l’aplicació sigui fàcil d’utilitzar sense distreure l’usuari ni perdre-la.

El Control D'accés De Reconeixement De Caras 3D

Ezalor

El Control D'accés De Reconeixement De Caras 3D Coneix el sistema de control d'accés de múltiples sensors i càmeres, Ezalor. Algorismes i informàtica local estan dissenyats per a la privadesa. La tecnologia anti-spoofing a nivell financer impedeix la màscara de cara falsa. Una suau llum reflectant aporta comoditat. En un cop d’ull, els usuaris poden accedir al lloc que estimen amb facilitat. La seva autenticació sense tacte garanteix la higiene.

Restaurant Xinès

Ben Ran

Restaurant Xinès Ben Ran és un restaurant xinès artísticament harmoniós que es troba en un hotel de luxe, Vangohh Eminent, Malàisia. El dissenyador aplica la introvertència i la concisió de les tècniques d’estil oriental per crear un gust, una cultura i una ànima reals del restaurant. És un símbol de claredat mental, abandona allò pròsper i aconsegueix el retorn natural i senzill a la ment original. L’interior és natural i poc sofisticat. En utilitzar l'antic concepte també sincronicitat amb el nom del restaurant Ben Ran, que significa naturalitat i originalitat. El restaurant té aproximadament 4088 peus quadrats.

Envasos Per A Menjar Sanitari Coreà

Darin

Envasos Per A Menjar Sanitari Coreà El Darin està dissenyat per alliberar les persones modernes de la reticència als productes tradicionals d'alimentació sanitària de Corea a la societat fatiga, amb una claredat gràfica senzilla i senzilla per lliurar paquets a les sensibilitats de la gent moderna, a diferència de les imatges no dissenyades que han estat utilitzades per les botigues tradicionals d'alimentació sanitària coreana. . Tots els dissenys estan elaborats amb motius de circulació sanguínia, visualitzant l’objectiu de proporcionar vitalitat i salut als cansats anys 20 i 30.