Revista de disseny
Revista de disseny
El Projecte De Tipografia

Reflexio

El Projecte De Tipografia Projecte tipogràfic experimental que combina la reflexió sobre un mirall amb lletres de paper retallades per un dels seus eixos. Dóna lloc a composicions modulars que un cop fotografiats suggereixen imatges en 3D. El projecte utilitza una contradicció màgica i visual per transitar del llenguatge digital al món analògic. La construcció de lletres sobre un mirall crea noves realitats amb reflexió, que no són ni veritat ni falsedat.

Nom del projecte : Reflexio, Nom del dissenyador : Estudi Ramon Carreté, Nom del client : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio El Projecte De Tipografia

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.