Revista de disseny
Revista de disseny
Sèrie De Mobles

Sama

Sèrie De Mobles Sama és una autèntica sèrie de mobles que proporciona funcionalitat, experiència emocional i singularitat a través de les seves formes mínimes i pràctiques i el seu fort efecte visual. La inspiració cultural extreta de la poesia de vestits giratoris que es porten a les cerimònies de Sama es reinterpreta en el seu disseny mitjançant un joc de geometria cònica i tècniques de flexió de metalls. La postura escultòrica de la sèrie es combina amb la simplicitat en els materials, les formes i les tècniques de producció, per oferir un & amp; beneficis estètics. El resultat és una moderna sèrie de mobles que proporciona un toc distintiu als espais habitables.

Anell

Dancing Pearls

Anell Les perles que ballen entre les onades rugents del mar, és el resultat de la inspiració de l’oceà i les perles i és un anell model 3D. Aquest anell està dissenyat amb una combinació d’or i perles de colors amb una estructura especial per implementar el moviment de les perles entre les onades rugents de l’oceà. El diàmetre de la canonada s’ha escollit en una bona mida, cosa que fa que el disseny sigui prou robust com per fer fabricable el model.

Llit De Gat

Catzz

Llit De Gat Quan es va dissenyar el llit de gat Catzz, la inspiració es va inspirar tant en les necessitats dels gats com dels propietaris, i la necessitat d’unir la funció, la simplicitat i la bellesa. Mentre observaven els gats, les seves característiques geomètriques úniques van inspirar la forma neta i reconeixible. Alguns patrons de comportament característics (per exemple, el moviment de les orelles) es van incorporar a l'experiència de l'usuari del gat. A més, tenint en compte els propietaris, l’objectiu era crear un moble que pogués personalitzar i mostrar amb orgull. A més, era important garantir un fàcil manteniment. Tot això permet un disseny elegant i geomètric i una estructura modular.

El Club D’Oci

Central Yosemite

El Club D’Oci Torneu a la senzillesa de la vida, el sol a través de la finestra es travessa la llum i l’ombra. Per tal de reflectir millor el sabor natural de l’espai general, feu un ús complet del disseny de troncs, un confort humanístic senzill i elegant i una atmosfera d’espai artístic estressant. To d’encant oriental, amb un estat d’ànim espacial únic. Aquesta és una altra expressió de l’interior, és natural, pur, variable.

Envasos De Te Sec

SARISTI

Envasos De Te Sec El disseny és un recipient cilíndric amb colors vius. L’ús innovador i il·luminador de colors i formes crea un disseny harmoniós que reflecteix les infusions d’herbes de SARISTI. El que diferencia el nostre disseny és la nostra capacitat per donar un toc modern als envasos de te sec. Els animals que s’utilitzen a l’envàs representen emocions i condicions que sovint experimenten les persones. Per exemple, els ocells Flamingo representen l’amor, l’ós Panda representa la relaxació.

L’Envasament D’Oli D’Oliva

Ionia

L’Envasament D’Oli D’Oliva Com els grecs antics solien pintar i dissenyar cada àmfora (contenidor) d’oli d’oliva per separat, van decidir fer-ho avui mateix. Van reviure i aplicar aquest art i tradició antics, en una producció moderna contemporània on totes i cadascuna de les 2000 ampolles produïdes tenen patrons diferents. Cada ampolla té un disseny individual. És un disseny lineal únic, inspirat en patrons grecs antics amb un toc modern que celebra el patrimoni d’oli d’oliva vintage. No és un cercle viciós; és una línia creativa en desenvolupament directe. Cada línia de producció crea 2.000 dissenys diferents.