Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

Infinity

Butaca L'èmfasi principal del disseny de la butaca Infinity es fa precisament al respatller. És la referència del símbol de l’infinit: una figura invertida de vuit. És com si canvia la seva forma al girar, establint la dinàmica de les línies i recreant el signe d’infinit en diversos plans. El respatller està unit per diverses bandes elàstiques que formen un llaç extern, que també torna al simbolisme de l’infinit cíclic de vida i equilibri. Es posa un èmfasi addicional en les patines exclusives que es fixen i recolzen les parts laterals de la butaca, tal com fan les pinces.

Cafè

Hunters Roots

Cafè Es va crear un interior inspirat en una estètica moderna i neta i es va crear un interior inspirat en caixes de fruites de fusta usades de forma abstracta. Les caixes omplen els espais, creant una forma escultòrica immersiva, gairebé cova, però que es produeix a partir de formes geomètriques simples i rectes. El resultat és una experiència espacial neta i controlada. El disseny intel·ligent també maximitza l'espai limitat convertint els accessoris pràctics en funcions decoratives. Les llums, els armaris i les prestatgeries contribueixen al concepte de disseny i d’escultura visual.

L'escultura De Llum De Cristall

Grain and Fire Portal

L'escultura De Llum De Cristall Composta per fusta i cristall de quars, aquesta escultura lleugera orgànica utilitza fusta de procedència sostenible a partir d'un estoc de fusta de teca envellida. El sol, el vent i la pluja van resistir durant dècades la fusta en forma de mà, polida, cremada i acabada en un recipient per a la il·luminació LED i utilitzar cristalls de quars com a difusor natural. S'utilitzen cristalls de quars 100% naturals sense modificar en cada escultura i tenen aproximadament 280 milions d'anys. S'utilitzen una gran varietat de tècniques d'acabat de la fusta, incloent el mètode Shou Sugi Ban d'utilitzar foc per a la conservació i el contrast del color.

La Il·luminació

Capsule

La Il·luminació La forma de la làmpada La càpsula repeteix la forma de les càpsules tan esteses al món modern: medicaments, estructures arquitectòniques, naus espacials, termos, tubs, càpsules de temps que transmeten missatges als descendents durant moltes dècades. Pot ser de dos tipus: estàndard i allargat. Les làmpades estan disponibles en diversos colors amb diferents graus de transparència. Lligar amb cordes de niló afegeix un efecte artesanal a la làmpada. La seva forma universal era determinar la simplicitat de fabricació i producció massiva. El principal avantatge és estalviar en el procés de producció de la làmpada.

Pavelló

ResoNet Sinan Mansions

Pavelló El pavelló ResoNet té l’encàrrec de Sinan Mansions a Xangai per a la celebració de l’Any Nou Xinès 2017. Consta d’un pavelló temporal més una llum interactiva “resonet” lligada a la superfície interior. Utilitza tècniques de Low-Fi per visualitzar les freqüències de ressonància inherents al medi natural, mitjançant la interacció del públic i els elements circumdants detectats per una xarxa LED. El pavelló il·lumina el regne públic en resposta a estímuls de vibració. A més que els visitants puguin venir a fer desitjos al festival de primavera, també es pot utilitzar com a escenari d’actuació.

L’Oficina De Serveis

Miyajima Insurance

L’Oficina De Serveis El concepte del projecte és "connectar l'oficina amb la ciutat" aprofitant l'entorn. El lloc està situat al lloc on es visualitza la ciutat. Per assolir-lo s’adopten l’espai en forma de túnel, que passa des de la porta d’entrada fins al final de l’espai d’oficines. La línia del sostre de la fusta i el buit negre on s’instal·len llums i accessoris d’aire condicionat emfatitzen la direcció cap a la ciutat.