Revista de disseny
Revista de disseny
Taula De Menjador

Chromosome X

Taula De Menjador Una taula de menjador dissenyada per oferir seients a vuit persones que interactuen en la disposició de les fletxes. La part superior és una X abstracta, formada per dues peces diferents accentuades per una línia profunda, mentre que la mateixa X abstracte es reflecteix al terra amb l'estructura de la base. L’estructura blanca està formada per tres peces diferents per a un fàcil muntatge i transport. A més, es va seleccionar el contrast de la xapa de teca de la part superior i la blanca de la base per alleugerir la part inferior, posant més èmfasi en la part superior de forma irregular, proporcionant així un suggeriment per a la interacció diferent dels usuaris.

Un Dispositiu Desmuntable Per A L'educació

Unite 401

Un Dispositiu Desmuntable Per A L'educació Unite 401: el duo perfecte per a l'educació. Parlem del treball en equip. Amb un disseny 2-en-1 increïblement versàtil, Unite 401 és el dispositiu ideal per a estudiants en entorns d'aprenentatge col·laboratiu. La combinació d’una tauleta i un bloc de notes proporciona la solució mòbil més potent per a l’educació, empoderada per un disseny segur de mgseries al millor preu.

La Làmpada

Capsule Lamp

La Làmpada La làmpada es va dissenyar inicialment per a una marca de roba infantil. La inspiració prové de les joguines de càpsules que els nens obtenen de màquines expenedores que normalment es troben als aparadors. Mirant la làmpada, es poden veure un munt de joguines de càpsules de colors, cadascuna que porta desitjos i delícies que desperten l’ànima juvenil. Es pot ajustar el nombre de càpsules i substituir-ne el contingut com vulgueu. Des dels trivies quotidians fins a les decoracions especials, cada objecte que poseu a les càpsules es converteix en una narració única, cristal·litzant així la vostra vida i estat d’ànim en un moment determinat.

Catifa

Folded Tones

Catifa Les catifes són inherentment planes, l’objectiu era desafiar aquest simple fet. La il·lusió de la tridimensionalitat s’aconsegueix amb només tres colors. La varietat de tons i profunditat de la catifa depèn de l'amplada i la densitat de les ratlles, en lloc d'una gran paleta de colors que es pot arrossegar amb un espai determinat, permetent així un ús flexible. Des de dalt o molt lluny, la catifa s’assembla a un llençol plegat. Tanmateix, mentre estiguis assegut o estirat al damunt, pot ser que la il·lusió dels plecs no sigui perceptible. Això condueix a l'ús de línies simples i repetitives que es poden gaudir com a patrons abstractes.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Aquest és un producte que serveix de funció i bellesa simultàniament, condimentat amb una cultura i arrels. El paravant 'Positiu i Negatiu' actua com a barrera regulable i mòbil per a la privadesa que no sobresurt ni destorba un espai. El motiu islàmic dóna un efecte similar al cordó restat i viceversa del material Corian / Resina. De forma similar al yin yang, sempre hi ha una mica de bo en el dolent i sempre de dolent en el bé. Quan el sol es posa en positiu i negatiu, és realment el seu moment brillant i les ombres geomètriques pinten l'habitació.

Electrik-Trike Urbà

Lecomotion

Electrik-Trike Urbà Tant ecològic com innovador, el LECOMOTION E-trike és un tricicle d’assistència elèctrica que es va inspirar en carros de compres imbricats. Els eriks LECOMOTION estan dissenyats per funcionar com a part d’un sistema de compartició de bicicletes urbanes. Dissenyat també per situar-se entre si en una línia per a un emmagatzematge compacte i per facilitar la recol·lecció i el moviment de molts alhora a través d'una porta posterior basculant i un joc de manivela extraïble. L’assistència a pedaleig es proporciona. Podeu utilitzar-lo com a bicicleta normal, amb o sense bateria de suport. La càrrega també permetia transportar 2 nens o un adult.