Revista de disseny
Revista de disseny
La Il·luminació Interior

Jordan Apotheke

La Il·luminació Interior De suport a l'arquitectura expressiva de l'interior de la farmàcia, les lluminàries funcionals són poc sensibles pel seu aspecte, cridant l'atenció sobre el seu efecte de llum en lloc del seu disseny. Les lluminàries d’il·luminació bàsica s’integren en lluminàries penjants que tracen la forma del mobiliari o es munten als costats del sostre suspès, mantenint-lo el màxim d’il·luminació possible. Així, els usuaris poden concentrar-se en la pista de llum que condueix a la farmàcia, formada per mosaics retroil·luminats amb LED RGB que coincideixin amb el color dels comptadors retroil·luminats dinàmicament.

Es Tracta D'una Paella Wc Penjada A La Paret

SEREL Purity

Es Tracta D'una Paella Wc Penjada A La Paret Mentre que el bol de vàter Purity entra en la dominació de transicions suaus, també deixa brises simples i mínimes en l’entorn. No només afecta als seus usuaris amb la seva estètica, sinó que també es troba amb la neteja i la innocència i respecta la naturalesa. L'enfocament general del disseny de la coberta del seient és fàcil de desmuntar, conjunts de seients del wc del mecanisme de bloqueig, són els botons de control de funcions que s'han d'introduir a la part interior del conjunt de coberta. Els botons que es posen en contacte amb l'usuari es col·loquen sobre les zones que més difícil embrutar, de manera que això proporciona un avantatge addicional pel que fa a la higiene.

El Conjunt De Bany

FRACTURE

El Conjunt De Bany Estil únic de productes sanitaris de ceràmica, notable disseny de línies de vidre de fractura Comentari Deconstructivisme ... Fractura Desintegració de la integritat dels components de l'estructura, jocs en superfícies, per fer elements de disseny geomètric com exteriors de productes i traslladar l'estil deconstructivista basat en el sèries com a exemple de la fractura de Bien trobada una de les sèries més destacables.

L’Armari De Menjador

Baan

L’Armari De Menjador "baan" és un tipus d'armari que ha estat dissenyat específicament per a l'ús del sopar. La seva aparença única i la força són les narracions relacionades per funció. Hi ha diverses característiques distintives dels sistemes d'armaris. Les diferents funcions i característiques de l’armari que estan separades per una història com ara la placa de coberts i la caixa de teixits estan representades per llar de foc i xemeneia. A més, les copes de vi es representen amb el candelabre i la cremallera està simbolitzada per l'escala. Hi ha quatre components principals de la casa en què es fan idees narratives.

Llum

Muse

Llum Inspirat en el "Budisme guanyat" en la seva afirmació que no hi ha qualitats absolutes al nostre univers, hem donat una qualitat paradoxal a la "llum" donant-li una "presència física". L’esperit de meditació que fomenta era una poderosa font d’inspiració que vam utilitzar per crear aquest producte; que inclouen les qualitats de "temps", "matèria" i "llum" en un sol producte.

La Ceràmica

inci

La Ceràmica Un mirall d’elegància; Inci reflecteix la bellesa d’una perla amb opcions en blanc i negre i és l’opció adequada per a aquells que desitgen reflectir la noblesa i l’elegància dels espais. Les línies d’incis es produeixen de mides de 30 x 80 cm i transporten el color blanc i el negre a les zones d’estar. Produït mitjançant la tecnologia d'impressió digital, un disseny tridimensional.