Revista de disseny
Revista de disseny
El Programador De Taquígraf

Optimo

El Programador De Taquígraf Optimo és un producte innovador de pantalla tàctil per programar i calibrar tots els tacògrafs digitals equipats en vehicles comercials. Enfocant-se a la velocitat i la facilitat d’ús, Optimo combina la comunicació sense fils, les dades d’aplicació de producte i una sèrie de connexions de sensors diferents en un dispositiu portàtil per utilitzar-lo a la cabina del vehicle i al taller. Dissenyada per a una ergonomia òptima i un posicionament flexible, la seva interfície dirigida per tasques i el seu maquinari innovador milloren notablement l'experiència de l'usuari i porten la programació de taògraf en el futur.

El Sistema De Control De Vaixells

GE’s New Bridge Suite

El Sistema De Control De Vaixells El sistema de control modular de vaixells de GE està dissenyat per adaptar-se a vaixells grans i lleugers, proporcionant un control intuïtiu i una retroalimentació visual clara. La nova tecnologia de posicionament, els sistemes de control del motor i els dispositius de monitorització permeten manejar amb precisió els vaixells en espais reduïts alhora que es redueix la tensió de l'operador, ja que es substitueixen controls manuals complexos per una nova tecnologia de pantalla tàctil. Una pantalla regulable redueix els reflexos i optimitza l'ergonomia. Totes les consoles disposen de nanses de mànec integrades per utilitzar-les en mars en brut.

El Suport D’Abric

Lande

El Suport D’Abric El Coat Stand va ser dissenyat com una escultura d’oficina altament decorativa i funcional, una fusió d’art i funció. Es va pensar que la composició era una forma estètica per embellir l'espai d'oficines i per protegir la roba corporativa més emblemàtica actual, el Blazer. El resultat final és una peça molt energètica i sofisticada. Per a la producció i el comerç al detall, la peça era un disseny lleuger, fort i productiu en massa.

La Làmpada Penjant Led

Stratas.07

La Làmpada Penjant Led Amb un processament d’alt nivell i excel·lència en tots els detalls, ens esforcem per crear un disseny senzill, net i atemporal. Sobretot la Stratas.07, amb la seva forma perfectament simètrica, segueix absolutament les regles d’aquesta especificació. El mòdul LED integrat de la Xicato XSM Artist Series té un índex de representació del color> / = 95, una lluminositat de 880 lm, una potència de 17W, una temperatura de color de 3000 K - blanc càlid (2700 K / 4000 K disponible a petició) . La producció dels mòduls de LED és declarada pel productor amb 50.000 hores - L70 / B50 i el color és constant durant tota la vida (1x2 pas MacAdams al llarg de la vida).

Bicicleta Elèctrica

ICON E-Flyer

Bicicleta Elèctrica ICON i Vintage Electric van col·laborar per dissenyar aquesta bicicleta elèctrica atemporal. El ICON E-Flyer, dissenyat i construït a Califòrnia a baix volum, combina un disseny vintage amb una funcionalitat moderna, per crear una solució de transport personal diferent i capaç. Les funcions inclouen un rang de 35 milles, una velocitat màxima de 22 MPH (35 MPH en cursa!) I un temps de càrrega de dues hores. Connector USB extern i punt de connexió de càrrega, frenada regenerativa i components de màxima qualitat a tot arreu. www.iconelectricbike.com

La Banqueta Urbana

Eternity

La Banqueta Urbana Un banc de dos seients fet de pedra líquida. Dues unitats robustes ofereixen una experiència confortable i acollidora, alhora que cuiden l'estabilitat del sistema. Els extrems de la banqueta estan posicionats de manera que neutralitzi el més mínim moviment. És un banc que respecta la infraestructura existent d’un entorn urbà. Es facilita una instal·lació in situ. Els punts d’ancoratge no són més que deixar-se i oblidar. Aneu amb compte, Eighternity és a prop. oh sí.