Revista de disseny
Revista de disseny
La Carregadora De Rodes

Arm Loader

La Carregadora De Rodes Un carregador que funciona majoritàriament per terrenys desiguals pot fer que el conductor pateixi malalties de moviment intens i també faci que es pugui cansar ràpidament. Tanmateix, el "CARREGADOR DE BRAÇ" permet el reconeixement dels punts de coordenades que hi ha a terra i ajuda que el seient del conductor sigui estable i no es mogui. Per tant, ajuda al conductor a no sentir-se cansat i els permet dur a terme la seva feina amb seguretat.

La Unitat Flash Usb

Frohne eClip

La Unitat Flash Usb eClip és la primera unitat de flaix USB USB de clip amb regla mètrica. eClip ha estat guardonat amb el Silver Design iDA i Golden A 'Award Award. eClip és lleuger, s’adapta al clauer i funciona com un clip per organitzar els vostres papers, els rebuts i els diners. eClip protegeix les dades personals, la propietat intel·lectual, les dades d’empresaris, les dades mèdiques i els secrets comercials amb programari de seguretat. eClip va ser dissenyat per Frohne a Florida. El connector de memòria daurada és resistent a cops, resistent a les ratllades, resistent a l’aigua, resistent a l’alcohol, resistent a la pols, resistent al rovell i electromagnètic.

La Serra Elèctrica

Rotation Saw

La Serra Elèctrica Una serra de cadena elèctrica amb un mànec giratori. Aquesta cadena té un mànec que gira a 360 º i s’atura en angles predefinits. En general, les persones tallen els arbres horitzontalment o verticalment girant les serres a certs angles o inclinant-se o inclinant-ne les parts del cos. Malauradament, la serra sovint es desprèn de l’abast de l’usuari o l’usuari ha de funcionar en una posició incòmoda, cosa que pot provocar lesions. Per compensar aquests inconvenients, la serra proposada està equipada amb un mànec giratori perquè l'usuari pugui ajustar els angles de tall.

El Set De Te

Wavy

El Set De Te Inspirat en una terrassa de travertí a la natura, Wavy és un joc de te que us aportarà una experiència única. Les innovadores nanses estan dissenyades per adaptar-se còmodament a les mans. Invertint la copa amb les palmes, descobriràs que es desplega com un nenúfar i et conduirà a un moment de tranquil·litat.

Butaca

Baralho

Butaca La butaca Baralho té un impactant disseny contemporani compost de formes pures i línies rectes. Fabricada amb plecs i soldadures a la planxa d’alumini raspallat, aquesta butaca destaca per l’ajust agosarat que desafia la resistència del material. És capaç d’ajuntar, en un element, bellesa, lleugeresa i precisió de línies i angles.

Sistema De Vaixella Obert

Osoro

Sistema De Vaixella Obert El caràcter innovador d’OSORO és combinar la qualitat de la porcellana vitrificada d’alt grau i la seva típica pell brillant color ivori amb la funció adequada per conservar els aliments a la nevera o el congelador i per cuinar amb forn de vapor o microones. La forma senzilla i modular amb els seus diversos elements es pot apilar per estalviar espai, combinar-se de forma flexible i tancar-se amb un O-Sealer O-Connector de silicona multicolor de manera que els aliments es quedin ben segellats. OSORO es pot utilitzar universalment eliminant la necessitat de la nostra vida diària.