Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula De Menjador

Ska V29

La Taula De Menjador La taula de fusta de massís natural massissa treballada amb màquines de control numèric i acabada a mà, la particularitat és la forma que recorda la posició dels arbres, enderrocada per la tempesta de Vaia que va colpejar les Dolomites i representada per les pròpies destrals de fusta de massís de fusta massissa. La superfície polida a mà fa que la superfície sigui opaca i suau al tacte i millori les seves venes i formes. La base, d’acer recobert de pols, representa el bosc de pins abans que passi la tempesta.

El Got De Vi

30s

El Got De Vi La Copa del Vi dels anys 30 de Saara Korppi està especialment dissenyada per al vi blanc, però també es pot utilitzar per a altres begudes. S'ha fabricat en una botiga calenta mitjançant tècniques antigues de bufat de vidre, cosa que significa que cada peça és única. L’objectiu de Saara és dissenyar vidres d’alta qualitat que semblin interessants des de tots els angles i, quan s’omplen de líquid, permeten que la llum reflecteixi des de diferents angles aportant un plaer addicional a la beguda. La seva inspiració en la Copa del Vi dels anys 30 prové del seu anterior disseny Cognac Glass, ambdós productes compartint la forma de la copa i el joc.

Catifa

Hair of Umay

Catifa Fabricada en una antiga tècnica nòmada, protegida per la llista del patrimoni cultural immaterial de la UNESCO amb necessitat de salvaguarda urgent. 100% fabricada a mà, aquesta catifa està feta amb tons naturals de llana i un to groguenc tenyit amb closca de ceba. Un fil daurat que recorre catifa fa una declaració i recorda els cabells que flueixen lliurement pel vent, els cabells de la deessa nòmada Umay, protectora de dones i nens.

La Màquina De Cafè

Lavazza Desea

La Màquina De Cafè Una màquina amable dissenyada per oferir el paquet complet de la cultura del cafè italià: des de cafè espresso fins a autèntic caputxino o lletí. La interfície tàctil organitza les seleccions en dos grups separats: un per a cafè i un altre per a llet. Les begudes es poden personalitzar amb funcions d’increment per a temperatura i escuma de llet. El centre necessari està indicat al centre amb les icones il·luminades. La màquina inclou una tassa de vidre dedicada i aplica el llenguatge de forma de Lavazza amb una superfície controlada, detalls refinats i una atenció especial als colors, materials i amp; acabar.

La Màquina De Cafè

Lavazza Idola

La Màquina De Cafè Una solució perfecta per als amants del cafè que busquen una experiència exprés italiana a casa. La interfície d'usuari sensible al tacte amb feedback acústic té quatre seleccions i una funció d'increment de la temperatura que ofereix una experiència a mida per a tots els gustos o ocasions. La màquina indica aigua que falta, un contenidor de taps complet o la necessitat de descalçar mitjançant icones il·luminades addicionals i la safata de goteig es pot ajustar fàcilment. El disseny amb l'esperit obert, la superfície de qualitat i els detalls sofisticats és una evolució del llenguatge de forma establert de Lavazza.