Revista de disseny
Revista de disseny
Els Envasos De Begudes Refrescants

Coca-Cola Tet 2014

Els Envasos De Begudes Refrescants Per crear una sèrie de llaunes de Coca-Cola que difonen milions de desitjos de Tết a tot el país. Vam utilitzar el símbol Tết de Coca-cola (l'oreneta de l'oreneta) com a dispositiu per formar aquests desitjos. Per a cada llauna es van elaborar centenars d’orenetes dibuixades a mà i es van organitzar amb cura al voltant d’un guió personalitzat, que junts formen una sèrie de desitjos vietnamites significatius. "An", significa Pau. "Tài" significa èxit, "Lộc" significa prosperitat. Aquestes paraules s’intercanvien àmpliament durant tota la festa i tradicionalment adornen decoracions de Tết.

Nom del projecte : Coca-Cola Tet 2014, Nom del dissenyador : Rice Creative, Nom del client : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Els Envasos De Begudes Refrescants

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.