Revista de disseny
Revista de disseny
Aparador

Arca

Aparador L’arca és un monòlit atrapat en una xarxa, un cofre que flota a la deriva junt amb el seu contingut. L’envàs de mdf lacat, tancat en una xarxa ideal feta de roure massís, està equipat amb tres calaixos d’extracció que es poden organitzar segons diverses necessitats. La xarxa de roure sòlid rígid s'ha dissenyat per adaptar-se a les plaques de vidre termoformat, per obtenir una forma orgànica que simula un mirall d'aigua. L’armari sencer es recolza sobre un suport de metacrilat transparent per emfatitzar la flotació ideal.

Contenidor

Goccia

Contenidor Goccia és un recipient que decora la llar amb formes suaus i llums blanques i càlides. És el modern fogó domèstic, el punt de trobada d’una bona hora amb els amics al jardí o la taula per llegir un llibre a la sala d’estar. És un conjunt d’envasos de ceràmica adequats per contenir la manta càlida d’hivern, així com fruita de temporada o una ampolla de beguda fresca d’estiu immersa en gel. Els contenidors pengen del sostre amb una corda i es poden situar a l’altura desitjada. Estan disponibles en 3 mides, la major de les quals es pot completar amb una tapa massissa de roure.

Taula

Chiglia

Taula Chiglia és una taula escultòrica les formes recorden les d'un vaixell, però també representen el cor de tot el projecte. El concepte s'ha estudiat en virtut d'un desenvolupament modular a partir del model bàsic aquí proposat. La linealitat del feix de coloma combinada amb la possibilitat que les vèrtebres llisquin lliurement al llarg d'ella, garanteixen l'estabilitat de la taula, permeten que es desenvolupi en longitud. Aquestes funcions el permeten personalitzar fàcilment l’entorn de destinació. N’hi haurà prou d’augmentar el nombre de vèrtebres i la longitud del feix per obtenir les dimensions desitjades.

Rellotge

Reverse

Rellotge Mentre el temps passa, els rellotges s’han mantingut igual. La inversa no és un rellotge normal, és la inversió, un disseny de rellotge minimalista amb canvis subtils que el converteixen en un dels tipus. La mà orientada cap a dins gira dins de l’anell exterior per indicar l’hora. La mà petita orientada cap a fora queda sola i gira per indicar els minuts. El revés es va crear eliminant tots els elements d’un rellotge excepte la seva base cilíndrica, a partir d’aquí la imaginació es va fer càrrec. Aquest disseny de rellotges té l’objectiu de recordar-vos que s’adopti el temps.

La Taula De Menjador

Ska V29

La Taula De Menjador La taula de fusta de massís natural massissa treballada amb màquines de control numèric i acabada a mà, la particularitat és la forma que recorda la posició dels arbres, enderrocada per la tempesta de Vaia que va colpejar les Dolomites i representada per les pròpies destrals de fusta de massís de fusta massissa. La superfície polida a mà fa que la superfície sigui opaca i suau al tacte i millori les seves venes i formes. La base, d’acer recobert de pols, representa el bosc de pins abans que passi la tempesta.