Revista de disseny
Revista de disseny
Producció / Postproducció / Retransmissió

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Producció / Postproducció / Retransmissió L 'Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) és un edifici monumental, a 211 m d'alçada, situat als afores del sud d'Ashgabat, capital de Turkmenistan, en un turó de 1024 m, sobre el nivell del mar. TV Tower és l’eix principal per a la producció de ràdio i programes de TV, postproducció i retransmissió. És un dels millors exemples de tecnologia digital d’última generació. TV Tower va convertir el Turkmenistan en pioner en la transmissió terrestre en alta definició a Àsia. TV Tower és la inversió tecnològica més gran dels darrers vint anys en radiodifusió.

Nom del projecte : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Nom del dissenyador : Polimeks Construction, Nom del client : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Producció / Postproducció / Retransmissió

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.