Revista de disseny
Revista de disseny
Producció / Postproducció / Retransmissió

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Producció / Postproducció / Retransmissió L 'Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) és un edifici monumental, a 211 m d'alçada, situat als afores del sud d'Ashgabat, capital de Turkmenistan, en un turó de 1024 m, sobre el nivell del mar. TV Tower és l’eix principal per a la producció de ràdio i programes de TV, postproducció i retransmissió. És un dels millors exemples de tecnologia digital d’última generació. TV Tower va convertir el Turkmenistan en pioner en la transmissió terrestre en alta definició a Àsia. TV Tower és la inversió tecnològica més gran dels darrers vint anys en radiodifusió.

Nom del projecte : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Nom del dissenyador : Polimeks Construction, Nom del client : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Producció / Postproducció / Retransmissió

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.