Revista de disseny
Revista de disseny
Anell

Touch

Anell Amb un simple gest, una acció de tacte transmet emocions riques. A través de anell Touch, el dissenyador pretén transmetre aquesta sensació càlida i sense metall amb sòlids freds i sòlids. S’uneixen 2 corbes per formar un anell que suggereix a 2 persones agafades de la mà. L’anell canvia d’aspecte quan es gira la seva posició sobre el dit i es veu des de diferents angles. Quan les parts connectades es posicionen entre els dits, anell apareix de color groc o blanc. Quan les parts connectades es posicionen sobre el dit, podeu gaudir d’un color tant groc com blanc.

L’Anell Estructural

Spatial

L’Anell Estructural El disseny incorpora una estructura de bastidor metàl·lic en què es manté el druzy de manera que es faci èmfasi tant en la pedra com en l'estructura del bastidor metàl·lic. L’estructura és força oberta i assegura que la pedra sigui l’estrella del disseny. La forma irregular de la densa i les boles de metall que uneixen l'estructura aporten una mica de suavitat al disseny. És agosarat, punyent i portable.

El Disseny De Peces De Roba

Sidharth kumar

El Disseny De Peces De Roba NS GAIA és un segell contemporani de roba de dona originari de Nova Delhi, molt ric en tècniques de disseny i teixits únics. La marca és un gran defensor de la producció intel·ligent i de tot el que es tracta del ciclisme i el reciclatge. La importància d'aquest factor es reflecteix en els pilars de nominació, la "N" i la "S" a NS GAIA que aposten per la Natura i la Sostenibilitat. El plantejament de NS GAIA és "menys és més". L’etiqueta té un paper actiu en el moviment de la moda lenta assegurant que l’impacte ambiental és mínim.

Arracades

Van Gogh

Arracades Arracades inspirades en l’ametller en flor pintat per Van Gogh. La delicadesa de les branques es reprodueix per delicades cadenes del tipus Cartier que, com les branques, es balancegen amb el vent. Les diferents tonalitats de les diferents pedres precioses, des de gairebé el blanc fins a un rosat més intens, representen les tonalitats de les flors. El cúmul de flors en flor es representa amb diferents làpides. Fet amb or 18k, diamants rosats, morganites, safirs rosats i turmalines rosades. Acabat polit i texturat. Extremadament lleuger i amb un ajust perfecte. Es tracta de l’arribada de la primavera en forma de joia.

Les Bosses De Mà

Qwerty Elemental

Les Bosses De Mà De la mateixa manera que l'evolució del disseny de les màquines d'escriure mostra la transformació d'una forma visual molt complexa a una forma geomètrica simple i folrada, Qwerty-elemental és l'encarnació de la força, la simetria i la simplicitat. Les peces d’acer constructives fetes per diversos artesans són un tret visual distintiu del producte, cosa que proporciona a la bossa un aspecte arquitectònic. La peculiaritat essencial de la bossa són dues claus de màquina d’escriure, que són fabricades i muntades per la mateixa dissenyadora.

La Col·lecció De Roba De Dona

Macaroni Club

La Col·lecció De Roba De Dona La col·lecció, Macaroni Club, està inspirada en The macaroni & # 039; s de mitjan segle XVIII enllaçant-los amb els addictes al logotip actual. El macarró era el terme per als homes que superaven els límits ordinaris de la moda a Londres. Eren el logotip de la mania del segle XVIII. Aquesta col·lecció pretén mostrar el poder del logotip del passat fins avui i crea Macaroni Club com a marca per si mateixa. Els detalls del disseny estan inspirats en els vestits de Macarrons el 1770 i en la tendència actual de la moda amb volums i longituds extremes.