Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge Analògic

Kaari

Rellotge Analògic Aquest disseny es basa en un mecanisme analògic standar 24 hores (mà de mitja velocitat hora). Aquest disseny es proporciona amb dos retalls en forma d'arc. A través d'ells es pot veure l'hora i el minut d'inflexió. L’hora d’hora (disc) es divideix en dos segments de colors diferents que, girant, indiquen el temps AM o PM en funció del color que comenci a ser visible. La mà del minut és visible a través de l’arc de radi més gran i determina quina franja de minut correspon als marcs de 0-30 minuts (situats al radi intern de l’arc) i la ranura de 30-60 minuts (situada al radi exterior).

El Mantell De Vestir Modern

Le Maestro

El Mantell De Vestir Modern Le Maestro revoluciona la sabata del vestit incorporant un 'taló de matriu' de titani de metall de làser Sintered Direct (DMLS). El "taló matricial" redueix la massa visual de la secció del taló i mostra la integritat estructural de la sabata del vestit. Per complementar l'elegant vamp, s'utilitza pell de cuir alt per al disseny asimètric de la part superior superior. La integració de la secció del taló a la part superior es compon ara en una elegant i refinada silueta.

El Qipao Contemporani

The Remains

El Qipao Contemporani La inspiració és de les relíquies xineses, "Ceràmica" és la representació més popular, independentment de la gent i de la gent. En el meu estudi, encara avui en dia els canvis en els estàndards estètics xinesos de moda i Feng Shui (disseny d’interiors i ambientals). Els agrada veure, posar capes i desitjar. Voldria dissenyar un Qipao per portar la implicació i la característica de la ceràmica de l’antiga dinastia a la moda contemporània. I provoca persones que s’obliden de la seva cultura i de la seva ètnia sempre que estiguem en generació i.

El Fermall

Chiromancy

El Fermall Cada persona és única i original. Això és evident fins i tot en els patrons dels nostres dits. Les línies dibuixades i els signes de les nostres mans també són força originals. A més, cada persona té un ventall de pedres, que són properes a elles de qualitat o relacionades amb esdeveniments personals. Totes aquestes funcions ofereixen a un observador pensant tantes instruccions i atractius, que permet crear joies personalitzades a partir d’aquestes línies i signes de coses individuals. Aquest tipus d’ornaments i joies: forma el seu codi d’art personal

La Joieria

Angels OR Demons

La Joieria Assistim a la constant batalla entre el bé i el dolent, la foscor i la llum, dia i nit, el caos i l’ordre, la guerra i la pau, l’heroi i el vilà cada dia. Independentment de la nostra religió o nacionalitat, se'ns ha explicat la història dels nostres companys constants: un àngel assegut a la nostra espatlla dreta i un dimoni a l'esquerra, l'àngel ens persuadeix per fer el bé i registrar les nostres bones accions. El diable ens persuadeix fer mal i fer constar les nostres males accions. L’àngel és una metàfora del nostre “superego” i el dimoni significa “Id” i la batalla constant entre la consciència i l’inconscient.

La Joieria

Poseidon

La Joieria La joieria que dissenyo expressa els meus sentiments. Em representa com a artista, dissenyador i també com a persona. El detonant per crear Poseidó es va posar en les hores més fosques de la meva vida quan em vaig sentir espantat, vulnerable i amb necessitat de protecció. Principalment he dissenyat aquesta col·lecció per a ser utilitzada en autodefensa. Tot i que aquesta idea s'ha esvaït durant tot aquest projecte, encara existeix. Poseidó (el déu del mar i "Earth-Shaker", dels terratrèmols de la mitologia grega) és la meva primera col·lecció oficial i està dirigida a dones fortes, destinades a donar a la persona que porta la sensació de poder i confiança.