Revista de disseny
Revista de disseny
La Llum De Taula

Moon

La Llum De Taula Aquesta llum té un paper actiu per acompanyar les persones en un espai de treball des del matí fins a la nit. Va ser dissenyat tenint en compte les persones que treballen l’entorn. El cable es pot connectar a un ordinador portàtil o a un banc d’alimentació. La forma de la lluna estava formada per tres quarts de cercle com a icona ascendent a partir d’una imatge del terreny feta d’enmarc inoxidable. El patró superficial de la lluna recorda la guia de desembarcament en un projecte espacial. L’entorn sembla una escultura a la llum del dia i un aparell lluminós que conforta la tensió del treball de nit.

Llum

Louvre

Llum El llum del Louvre és una làmpada de taula interactiva inspirada en llum del sol d’estiu grega que passa fàcilment de les persianes tancades a través de Louvres. Consta de 20 anells, 6 de suro i 14 de Plexiglas, que canvien l’ordre d’una manera lúdica per transformar la difusió, el volum i l’estètica final de llum segons les preferències i necessitats dels usuaris. La llum passa pel material i provoca difusió, de manera que no apareixen ombres sobre si mateix ni en les superfícies que l’envolten. Els anells amb diferents alçades ofereixen l'oportunitat de combinacions interminables, personalització segura i control total de llum.

El Disseny De Peces De Roba

Sidharth kumar

El Disseny De Peces De Roba NS GAIA és un segell contemporani de roba de dona originari de Nova Delhi, molt ric en tècniques de disseny i teixits únics. La marca és un gran defensor de la producció intel·ligent i de tot el que es tracta del ciclisme i el reciclatge. La importància d'aquest factor es reflecteix en els pilars de nominació, la "N" i la "S" a NS GAIA que aposten per la Natura i la Sostenibilitat. El plantejament de NS GAIA és "menys és més". L’etiqueta té un paper actiu en el moviment de la moda lenta assegurant que l’impacte ambiental és mínim.

L’Arquitectura D’Ús Mixt

Shan Shui Plaza

L’Arquitectura D’Ús Mixt Situat a la ciutat històrica de Xi'an, entre el centre de negocis i el riu TaoHuaTan, el projecte no només pretén vincular el passat amb el present, sinó també la ciutat i la natura. Inspirat en el conte xinès de The Peach Blossom Spring, el projecte ofereix un lloc i un lloc de treball paradisíacs, proporcionant una estreta relació amb la natura. En la cultura xinesa, la filosofia de l’aigua de muntanya (Shan Shui) té un significat essencial de la relació entre l’humà i la natura, per la qual cosa, aprofitant el paisatge aquós del lloc, el projecte ofereix espais que reflecteixen la filosofia Shan Shui de la ciutat.

La Identitat Corporativa

film festival

La Identitat Corporativa "Cinema, ahoy" va ser l'eslògan de la segona edició del Festival Europeu de Cinema de Cuba. Forma part d’un concepte de disseny centrat en els viatges com a manera de connectar cultures. El disseny evoca el viatge d’un vaixell de creuers que viatja des d’Europa a l’Havana carregat de pel·lícules. El disseny de les invitacions i entrades per al festival es va inspirar en passaports i targetes d’embarcament que utilitzen viatgers de tot el món. La idea de viatjar a través de les pel·lícules anima el públic a ser receptiu i curiós pels intercanvis culturals.

Llum

Little Kong

Llum Little Kong és una sèrie de làmpades ambientals que conté filosofia oriental. L’estètica oriental posa una gran atenció en la relació entre virtual i real, plena i buida. Amagar els LED subtilment al pal metàl·lic no només garanteix el buit i la puresa de l’aparador, sinó que també distingeix Kong d’altres làmpades. Els dissenyadors es van assabentar de la fabricació realitzada després de més de 30 vegades experiments per presentar la llum i la textura variada perfectament, cosa que permet una experiència il·luminadora sorprenent. La base suporta la càrrega sense fils i té un port USB. Es pot activar o desactivar només amb les mans.