Revista de disseny
Revista de disseny
Residència

Panorama Villa

Residència Al·ludint a l’estructura d’un poble típic de Mani, el concepte es concep com una sèrie de fragments de pedra individuals que giren al voltant de l’atri, l’entrada i els espais habitables. Els grossos volums de la residència obren un diàleg amb el seu entorn natural, mentre que el ritme de les seves obertures assegura la privadesa o convida a vistes panoràmiques de l’horitzó, construint una experiència directa de narracions successives i diverses. La Vila es troba a Navarino Residences, una col·lecció de vil·les de luxe de propietat privada al cor del complex de Navarino Dunes.

El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa

AEcht Nuernberger Kellerbier

El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa A l’època medieval, les cerveseries locals deixaven que la seva cervesa envellís en cellers tallats amb roca de més de 600 anys sota el castell de Nuremberg. En honor a aquesta història, el packaging de l '"AEcht Nuernberger Kellerbier" té una mirada autèntica en el temps. L'etiqueta de la cervesa mostra un dibuix a mà del castell assegut sobre les roques i un barril de fusta al celler, emmarcat per tipus de lletra tipus vintage. L’etiqueta de segellat amb la marca comercial de “Sant Maurici” de la companyia i el tap de corona de color coure transmeten confiança i artesania.

Centre De Vendes

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Centre De Vendes El disseny combina la gent del nord-est amb la suavitat i la gràcia del sud per tal de deixar la vida plena d’inclusiu. El disseny intel·ligent i el disseny compacte amplien l’arquitectura interior. El dissenyador utilitza habilitats de disseny simples i internacionals amb elements purs i materials simples, que fan que l’espai sigui natural, tranquil i únic. El disseny és un centre de vendes de 600 metres quadrats, té com a objectiu dissenyar un modern centre de vendes de vocació oriental, fent el cor del resident tranquil i descartant el sorollós exterior. Mantingueu-vos lent i gaudiu de la bellesa de la vida.

Centre De Vendes

Yango Poly Kuliang Hill

Centre De Vendes Aquest disseny té com a objectiu explorar com oferir una experiència encantada de la vida idíl·lica suburbana, que condueixi la gent a buscar una bona vida i condueixi la gent a avançar cap a l’habitatge poètic oriental. El dissenyador utilitza una habilitat de disseny moderna i senzilla amb materials naturals i simples. Centrant-se en l’esperit i descuidant la forma, el disseny combina els elements de la cultura Zen i del paisatge, els sentiments amorosos dels pescadors i el paraigua de paper d’oli. Mitjançant la manipulació dels detalls, equilibra la funció i l’estètica i fa que la vida sigui artística.

Xalet

Tranquil Dwelling

Xalet El disseny utilitza tècniques de disseny d’equilibri formal com a aixs per transmetre la concepció artística oriental. Adopta elements de bambú, orquídia, flor de prunera i paisatge. La simple pantalla es forma per l'extensió de la forma de bambú mitjançant la deducció de la forma de formigó i s'atura on s'hauria d'aturar. Els dissenys de la sala d’estar i el menjador de dalt a baix defineixen el límit d’espai i encarnen la perspectiva oriental espacial, escassa i reduïda. Al voltant del tema de viure senzillament i viatjar lleugerament, les línies en moviment són clares, és un nou intent per a l’entorn d’habitació de les persones.

La Marca De Salons De Bellesa

Silk Royalty

La Marca De Salons De Bellesa L’objectiu del procés de marca és situar la marca en la categoria de gamma alta prenent un aspecte i una sensació d’adaptació a les tendències mundials en maquillatge i cura de la pell. Elegant en els seus interiors i exteriors, ofereix als clients una escapada de luxe per retirar-se a l'autocura deixant-se renovat. La comunicació satisfactòria de l’experiència als consumidors es va incorporar al procés de disseny. Per tant, s’ha desenvolupat Alharir Salon que expressa feminitat, elements visuals, colors opulents i textures amb atenció als detalls fins per afegir més confiança i comoditat.