Revista de disseny
Revista de disseny
El Packaging

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

El Packaging L’aigua KRYSTAL epitomitza l’essència del luxe i el benestar en una ampolla. Amb un valor alcalí de 8 a 8,8 i una composició mineral única, l’aigua KRYSTAL presenta una ampolla de prisma transparent quadrat icònic que s’assembla a un escumós i no compromet la qualitat i la puresa. El logotip de la marca KRYSTAL es presenta subtilment a l’ampolla, accentuant un toc afegit de l’experiència de luxe. A més de l’impacte visual de l’ampolla, les ampolles de PET i de vidre de forma quadrada són reciclables, optimitzant l’espai d’embalatge i materials, cosa que redueix la petjada de carboni global.

La Placa Giratòria D'alta Tecnologia

Calliope

La Placa Giratòria D'alta Tecnologia L’objectiu final d’una taula de torns d’alta definició és tornar a crear el so més pur i incontaminat; aquesta essència del so és el terminal i el concepte d'aquest disseny. Aquest bell producte elaborat és una escultura del so que reprodueix el so. Com a placa giratòria, es troba entre les de les plaques giratòries Hi-Fi amb millors prestacions disponibles i aquest rendiment inigualable s'indica i amplifica tant per la seva forma única com pels seus aspectes de disseny; unint forma i funció en una unió espiritual per encarnar la plataforma giratòria Calliope.

Arracades I Anells

Vivit Collection

Arracades I Anells Inspirat en les formes que es troben a la natura, la col·lecció Vivit crea una interessant i curiosa percepció per les formes allargades i les línies remolines. Les peces Vivit consisteixen en làmines d'or doblades de color groc de 18k amb placa de rodi negre a les cares exteriors. Les arracades en forma de fulla envolten les orelles de manera que els seus moviments naturals creen una interessant dansa entre el negre i l’or: amagant i revelant l’or groc que hi ha a sota. La sinuositat de les formes i els atributs ergonòmics d’aquesta col·lecció presenten un joc fascinant de llum, ombres, enlluernament i reflexions.

El Lavabo

Vortex

El Lavabo L'objectiu del disseny de vòrtex és trobar una nova forma per influir en el cabal d'aigua als lavabos per augmentar la seva eficiència, contribuir a la seva experiència dels usuaris i millorar les seves qualitats estètiques i semiòtiques. El resultat és una metàfora, derivada d’una forma de vòrtex idealitzada que significa drenatge i flux d’aigua que indica visualment tot l’objecte com a lavabo que funciona. Aquesta forma combinada amb l’aixeta guia l’aigua cap a un camí en espiral permetent que la mateixa quantitat d’aigua cobreixi més terreny, cosa que redueix el consum d’aigua per a la neteja.

Boutique I Showroom

Risky Shop

Boutique I Showroom Risky shop va ser dissenyat i creat per Smallna, un estudi de disseny i galeria vintage fundat per Piotr Płoski. La tasca va suposar molts reptes, ja que la boutique es troba a la segona planta d'una casa adossada, no té un aparador i té una superfície de només 80 metres quadrats. Aquí va venir la idea de duplicar la zona, utilitzant tant l’espai del sostre com l’espai del pis. S'aconsegueix una atmosfera acollidora i acollidora, tot i que els mobles estan penjats cap per avall al sostre. La botiga arriscada està dissenyada amb totes les normes (fins i tot desafia la gravetat). Reflecteix plenament l’esperit de la marca.