Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De Marca

Queen

El Disseny De Marca El disseny ampliat es basa en el concepte de la reina i el tauler d’escacs. Amb els dos colors negre i daurat, el disseny és transmetre el sentit de la classe alta i remodelar la imatge visual. A més de les línies metàl·liques i d'or utilitzades en el producte mateix, l'element de l'escena està construït per tal de marcar la impressió de guerra dels escacs, i fem servir la coordinació de la il·luminació escènica per crear fum i llum de la guerra.

L'escultura

Atgbeyond

L'escultura Xi'an es troba al lloc inicial de la Gran Ruta de la Seda. En el procés de recerca creativa d'art, combinen la naturalesa moderna de la marca hotelera Xi'an W, la història i la cultura especials de Xi'an i les meravelloses històries d'art de la dinastia Tang. El pop combinat amb l'art grafiti es converteix en l'expressió artística de W hotel que va tenir un profund impacte.

Yong Un Port De Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Un Port De Rebranding La proposta utilitza tres conceptes per reconstruir el sistema CI per al port pesquer Yong-An. El primer és un nou logotip creat amb material visual específic extret de les característiques culturals de la comunitat Hakka. El següent pas és reinvestigar l'experiència d'entreteniment i, a continuació, crear dos personatges mascotes representatius i deixar-los aparèixer en noves atraccions per guiar el turista al port. Finalment, però no per això menys important, planifiqueu nou racons al seu interior, amb activitats d’entreteniment i delicioses cuines.

El Disseny D’Exposicions

Tape Art

El Disseny D’Exposicions El 2019, una festa visual de línies, trossos de colors i fluorescència va provocar Taipei. Va ser l’Exposició Tape That Art organitzada per FunDesign.tv i Tape That Collective. Es van presentar una gran varietat de projectes amb idees i tècniques inusuals en 8 instal·lacions artístiques de cinta i es van exposar més de 40 pintures cintes, juntament amb vídeos de l'obra dels artistes del passat. També van afegir sons brillants i llum per fer de l’esdeveniment un entorn d’art immersiu i els materials que van aplicar van incloure cintes de tela, cintes de conducte, cintes de paper, contes d’embalatge, cintes de plàstic i làmines.

L’Art D’Instal·lació

Inorganic Mineral

L’Art D’Instal·lació Inspirat en profunds sentiments cap a la natura i l’experiència com a arquitecte, Lee Chi se centra en la creació d’instal·lacions artístiques botàniques úniques. En reflexionar sobre la naturalesa de l’art i en investigar tècniques creatives, Lee transforma els esdeveniments de la vida en obres d’art formalitzades. El tema d'aquesta sèrie de treballs és investigar la naturalesa dels materials i com es poden reconstruir els materials mitjançant el sistema estètic i la nova perspectiva. Lee també creu que la redefinició i reconstrucció de plantes i altres materials artificials pot fer que el paisatge natural tingui un impacte emocional en les persones.

El Re-Branding D’Empresa

Astra Make-up

El Re-Branding D’Empresa El poder de la marca no rau només en la seva capacitat i visió, sinó també en la comunicació. Un catàleg fàcil d’utilitzar ple de fotografies de productes forts; un lloc web atractiu i orientat al consumidor que ofereix serveis en línia i una visió general dels productes de les marques. També vam desenvolupar un llenguatge visual en la representació de la sensació de marca amb un estil de moda de fotografia i una línia de comunicació fresca en mitjans socials, establint un diàleg entre l’empresa i el consumidor.