Revista de disseny
Revista de disseny
El Pòster De Cinema

Mosaic Portrait

El Pòster De Cinema La pel·lícula d'art "Retrat mosaic" es va estrenar com a cartell conceptual. Explica principalment la història d’una noia que va ser agredida sexualment. El blanc sol tenir la metàfora de la mort i el símbol de la castedat. Aquest pòster opta per amagar el missatge de la "mort" darrere de l'estat tranquil i suau de la noia, per tal de posar en relleu l'emoció més forta que hi ha al darrere del silenci. Al mateix temps, el dissenyador va integrar elements artístics i símbols suggestius en el quadre, provocant una exploració i una exploració més àmplia de les obres cinematogràfiques.

L'escultura De Llum De Cristall

Grain and Fire Portal

L'escultura De Llum De Cristall Composta per fusta i cristall de quars, aquesta escultura lleugera orgànica utilitza fusta de procedència sostenible a partir d'un estoc de fusta de teca envellida. El sol, el vent i la pluja van resistir durant dècades la fusta en forma de mà, polida, cremada i acabada en un recipient per a la il·luminació LED i utilitzar cristalls de quars com a difusor natural. S'utilitzen cristalls de quars 100% naturals sense modificar en cada escultura i tenen aproximadament 280 milions d'anys. S'utilitzen una gran varietat de tècniques d'acabat de la fusta, incloent el mètode Shou Sugi Ban d'utilitzar foc per a la conservació i el contrast del color.

L’Aplicació Mòbil

DeafUP

L’Aplicació Mòbil DeafUP desencadena la importància de l’educació i l’experiència professional per a la comunitat de sords a l’Europa de l’Est. Creen un entorn on professionals de l’audició i estudiants sords poden conèixer i col·laborar. Treballar junts serà una manera natural d’apoderar i motivar a les persones sordes a esdevenir més actives, a augmentar el seu talent, a aprendre noves habilitats, a marcar la diferència.

El Lloc Web

Tailor Made Fragrance

El Lloc Web Tailor Made Fragrance va néixer de l'experiència d'una empresa italiana especialitzada en el desenvolupament i producció d'envasos primaris per a sectors de fragàncies, cura de la pell, cosmètics de colors i fragàncies per a la llar. El paper de Webgriffe va ser donar suport a l’Estratègia empresarial del client dissenyant una solució que afavoria la consciència de marca i el llançament de la nova unitat de negoci centrada en que els usuaris creessin el seu perfum únic i totalment personalitzat, s’iniciés en un ampli procés de creixement industrial i segmentació de l’oferta B2B.

Etiqueta De Cervesa

Carnetel

Etiqueta De Cervesa Disseny d'una etiqueta de cervesa en estil Art Nouveau. L’etiqueta de cervesa també conté molts detalls sobre el procés de fabricació cervesera. El disseny també s’adapta a dues ampolles diferents. Això es pot fer simplement imprimint el disseny a la pantalla del 100 per cent i la mida del 70 per cent. L’etiqueta està connectada a una base de dades, que garanteix que cada ampolla rep un número d’ompliment únic.

Identitat De Marca

BlackDrop

Identitat De Marca Aquest és un projecte personal d’estratègia i identitat de marca. BlackDrop és una cadena de botigues i marca que ven i distribueix cafè. BlackDrop és un projecte personal inicialment desenvolupat per definir el to i la direcció creativa per a empreses creatives autònomes personals. Aquesta identitat de marca s’ha creat per tal de posicionar Aleks com a consultor de marca de confiança a la comunitat d’inici. BlackDrop és una marca d'arrencada transparent, contemporània i transparent que pretén convertir-se en una marca atemporal, reconeixible, líder a la indústria.