Revista de disseny
Revista de disseny
Envasos De Cosmètics Naturals

Olive Tree Luxury

Envasos De Cosmètics Naturals El nou disseny d'envasos de la marca alemanya de cosmètica natural de luxe relata la seva història artísticament, com un diari, banyant-lo amb colors càlids. Aparentment caòtic a primera vista, en una inspecció més propera l'envàs comunica una forta unitat, un missatge. Gràcies al nou concepte de disseny, tots els productes irradien naturalitat, estil, coneixements antics de curació i practicitat modern.

Pavelló

Big Aplysia

Pavelló En el procés de desenvolupament urbà, és inevitable que sorgeixi el mateix entorn construït. Els edificis tradicionals també poden semblar monòtons i distants. L'aparició d'una arquitectura paisatgística de forma especial suavitza la relació entre les persones a l'espai arquitectònic, es converteix en un lloc per fer turisme i activa la vitalitat.

Accessoris De Cuina

KITCHEN TRAIN

Accessoris De Cuina Utilitzar diferents estils d’instruments de cuina crea un entorn de cuina desconcertat a més de la molèstia visual. En resum, vaig intentar fer un conjunt unificat d’aquests populars accessoris de cuina que s’utilitzen habitualment a totes les cases. Aquest disseny es va inspirar purament en la creativitat. "Forma unida" i "aspecte agradable" són dues de les seves característiques. A més, el mercat serà ben rebut per la seva aparença innovadora. Aquesta serà una oportunitat per al fabricant i el client que es comprin 6 estris en un mateix paquet.

El Terminal D’Immigració Automatitzada

CVision MBAS 2

El Terminal D’Immigració Automatitzada MBAS 2 va ser dissenyat per desafiar la naturalesa dels productes de seguretat i minimitzar la intimidació i la por tant en aspectes tecnològics com psicològics. El seu disseny reinterpreta elements familiars d’ordinador domèstic per proporcionar un aspecte fàcil d’utilitzar als ciutadans rurals a la vora de la frontera de Tailàndia. La veu i les visuals a la pantalla guien per primera vegada els usuaris pas a pas durant el procés. El to de doble color del tauler d’impressió digital indica clarament les zones d’escaneig. MBAS 2 és un producte únic que pretén canviar la manera de traspassar les fronteres, permetent diversos idiomes i una experiència agradable i no discriminat per a l'usuari.

El Showroom

From The Future

El Showroom Sala d’exposició: a la sala d’exposicions, es presenten sabates d’entrenament i equipament esportiu, fabricats amb tecnologia d’injecció. El lloc sembla ser fabricat amb premsa de motlle d’injecció. En el mètode de fabricació del lloc, els mobles s’uneixen com si es fabricessin en motlle d’injecció per tal de generar el conjunt. Les traces de cosir gruixudes que al sostre suavitzen tota la visualitat tecnològica.

Cadira

SERENAD

Cadira Respecte tot tipus de cadires. Segons la meva opinió, una de les coses més importants i clàssiques i especials en el disseny d’interiors és la cadira. La idea de la cadira Serenad prové d’un cigne sobre l’aigua que va girar i posar la cara entre les ales. Potser la superfície brillant i llisa de la cadira Serenad amb un disseny diferent i especial ha estat feta només per a llocs molt especials i únics.