Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

Calendar 2014 “Flowers”

Calendari Dissenya una habitació, combina les estacions. El calendari de Flors inclou un disseny de gerro amb 12 flors diferents. Lluminar la vida cada mes amb una flor de temporada. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

La Joieria

Angels OR Demons

La Joieria Assistim a la constant batalla entre el bé i el dolent, la foscor i la llum, dia i nit, el caos i l’ordre, la guerra i la pau, l’heroi i el vilà cada dia. Independentment de la nostra religió o nacionalitat, se'ns ha explicat la història dels nostres companys constants: un àngel assegut a la nostra espatlla dreta i un dimoni a l'esquerra, l'àngel ens persuadeix per fer el bé i registrar les nostres bones accions. El diable ens persuadeix fer mal i fer constar les nostres males accions. L’àngel és una metàfora del nostre “superego” i el dimoni significa “Id” i la batalla constant entre la consciència i l’inconscient.

Etiquetes

Propeller

Etiquetes Hèlix és una col·lecció de licors de diverses parts del món, associada per temes de viatges aeris i un viatger pilot com a personatge de marca. Les característiques de cada tipus de beguda s’exposen a través de nombroses il·lustracions, inscripcions que s’assemblen a insígnies d’aviació i esbossos que serveixen de receptes de còctels. El disseny polifacètic es complementa amb diversos tons de làmina de colors, diferents laques, estampats i gravats.

Calendari

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Calendari El calendari promocional del lloc del portal, goo (http://www.goo.ne.jp) és un calendari funcional amb el full de cada mes transformat en una butxaca que permet guardar i gestionar les seves targetes de visita, notes i rebuts. . El tema és Cadena vermella per mostrar el vincle entre goo i els seus usuaris. Els dos extrems de la butxaca estan sostinguts de puntets vermells que es converteixen en el punt culminant del disseny. Un calendari amb una forma expressivament agradable, és just per al 2014.

El Set De Te

Wavy

El Set De Te Inspirat en una terrassa de travertí a la natura, Wavy és un joc de te que us aportarà una experiència única. Les innovadores nanses estan dissenyades per adaptar-se còmodament a les mans. Invertint la copa amb les palmes, descobriràs que es desplega com un nenúfar i et conduirà a un moment de tranquil·litat.

La Joieria

Poseidon

La Joieria La joieria que dissenyo expressa els meus sentiments. Em representa com a artista, dissenyador i també com a persona. El detonant per crear Poseidó es va posar en les hores més fosques de la meva vida quan em vaig sentir espantat, vulnerable i amb necessitat de protecció. Principalment he dissenyat aquesta col·lecció per a ser utilitzada en autodefensa. Tot i que aquesta idea s'ha esvaït durant tot aquest projecte, encara existeix. Poseidó (el déu del mar i "Earth-Shaker", dels terratrèmols de la mitologia grega) és la meva primera col·lecció oficial i està dirigida a dones fortes, destinades a donar a la persona que porta la sensació de poder i confiança.