Revista de disseny
Revista de disseny
Taula De Cafè

Sankao

Taula De Cafè La taula de cafè Sankao, "tres cares" en japonès, és un moble elegant destinat a convertir-se en un personatge important de qualsevol espai d'estar modern. Sankao es basa en un concepte evolutiu, que creix i es desenvolupa com a ésser viu. L'elecció del material només podria ser fusta massissa de plantacions sostenibles. La taula de cafè Sankao combina igualment la més alta tecnologia de fabricació amb l'artesania tradicional, fent que cada peça sigui única. Sankao està disponible en diferents tipus de fusta massissa com Iroko, roure o freixe.

Tws Earbuds

PaMu Nano

Tws Earbuds PaMu Nano desenvolupa auriculars "invisibles a l'orella" fets a mida per a usuaris joves i adequats per a més escenaris. El disseny es basa en l'optimització de les dades de l'oïda de més de 5.000 usuaris i, finalment, garanteix que la majoria de les orelles es sentiran còmodes quan les portes, fins i tot quan estigues al teu costat. La superfície de la caixa de càrrega utilitza un drap elàstic especial per ocultar la llum indicadora mitjançant la tecnologia d'embalatge integrada. La succió magnètica facilita el funcionament. BT5.0 simplifica el funcionament alhora que manté una connexió ràpida i estable, i el còdec aptX garanteix una qualitat de so més alta. IPX6 Resistent a l'aigua.

Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds PaMu Quiet ANC és un conjunt d'auriculars sense fil reals que cancel·len el soroll actius que podrien resoldre eficaçment els problemes de soroll existents. Impulsat pel bluetooth insígnia de Qualcomm dual i un xip de cancel·lació activa de soroll digital independent, l'atenuació total de PaMu Quiet ANC pot arribar als 40 dB, cosa que podria reduir eficaçment els danys causats pels sorolls. Els usuaris poden canviar entre la funció de transmissió i la cancel·lació activa del soroll segons diferents escenaris, ja sigui en la vida diària o en ocasions de negoci.

La Unitat D'il·luminació

Khepri

La Unitat D'il·luminació Khepri és un llum de peu i també un penjoll dissenyat a partir dels antics egipcis Khepri, el déu escarabat de la sortida del sol del matí i el renaixement. Només cal que toqueu Khepri i la llum s'encendrà. De la foscor a la llum, com sempre creien els antics egipcis. Desenvolupat a partir de l'evolució de la forma d'escarabat egipci, Khepri està equipat amb un LED regulable que es regula mitjançant un interruptor de sensor tàctil que proporciona tres ajustos de brillantor ajustables amb un toc.

Identitat, La Marca

Merlon Pub

Identitat, La Marca El projecte de Merlon Pub representa tot un disseny de marca i identitat d'una nova instal·lació de càtering dins de Tvrda a Osijek, l'antic centre de la ciutat barroc, construït al segle XVIII com a part d'un gran sistema de ciutats fortificades estratègicament. En l'arquitectura de defensa, el nom Merlon significa tanques sòlides i verticals dissenyades per protegir els observadors i els militars a la part superior del fort.

Envàs

Oink

Envàs Per garantir la visibilitat del mercat del client, es va seleccionar un aspecte lúdic. Aquest enfocament simbolitza totes les qualitats de la marca, originals, delicioses, tradicionals i de proximitat. L'objectiu principal d'utilitzar nous envasos de productes era presentar als clients la història darrere de la cria de porcs negres i la producció de delícies tradicionals de carn de la màxima qualitat. Es van crear un conjunt d'il·lustracions en tècnica de linogravat que mostren l'artesania. Les elles mateixes il·lustracions presenten autenticitat i insten el client a pensar en els productes Oink, el seu sabor i textura.