Revista de disseny
Revista de disseny
Xalet

Tranquil Dwelling

Xalet El disseny utilitza tècniques de disseny d’equilibri formal com a aixs per transmetre la concepció artística oriental. Adopta elements de bambú, orquídia, flor de prunera i paisatge. La simple pantalla es forma per l'extensió de la forma de bambú mitjançant la deducció de la forma de formigó i s'atura on s'hauria d'aturar. Els dissenys de la sala d’estar i el menjador de dalt a baix defineixen el límit d’espai i encarnen la perspectiva oriental espacial, escassa i reduïda. Al voltant del tema de viure senzillament i viatjar lleugerament, les línies en moviment són clares, és un nou intent per a l’entorn d’habitació de les persones.

La Marca De Salons De Bellesa

Silk Royalty

La Marca De Salons De Bellesa L’objectiu del procés de marca és situar la marca en la categoria de gamma alta prenent un aspecte i una sensació d’adaptació a les tendències mundials en maquillatge i cura de la pell. Elegant en els seus interiors i exteriors, ofereix als clients una escapada de luxe per retirar-se a l'autocura deixant-se renovat. La comunicació satisfactòria de l’experiència als consumidors es va incorporar al procés de disseny. Per tant, s’ha desenvolupat Alharir Salon que expressa feminitat, elements visuals, colors opulents i textures amb atenció als detalls fins per afegir més confiança i comoditat.

El Molí De Cuina Intel·ligent

FinaMill

El Molí De Cuina Intel·ligent FinaMill és un potent molí de cuina amb beines d’espècies intercanviables i recarregables. FinaMill és la manera més senzilla d’elevar la cuina amb l’atrevit sabor de les espècies acabades de moldre. Simplement empleneu les beines reutilitzables amb espècies o herbes seques, enganxeu una beina al lloc i tritureu la quantitat exacta d’espècies que necessiteu amb només prémer un botó. Canvieu les beines d’espècies amb només uns clics i continueu cuinant. És l’únic molí per a totes les espècies.

L'apartament

Nishisando Terrace

L'apartament Aquest condomini compost de 4 cases de tres pisos amb volum inferior i situat al lloc prop del centre de la ciutat. La gelosia de cedre que envolta l'exterior protegeix la intimitat i evita la degradació del cos de l'edifici a causa de la llum solar directa. Fins i tot amb el senzill pla quadrat, la construcció en 3D en espiral feta mitjançant la connexió de jardins privats de diferents nivells, cada habitació i el vestíbul de les escales condueixen a alimentar el volum màxim d’aquest edifici. El canvi de façana dels taulers de cedre i les proporcions controlades poden permetre que aquest edifici continuï sent orgànic i es combini amb el canvi momentani a la ciutat.

Centre Comercial Familiar

Funlife Plaza

Centre Comercial Familiar Funlife Plaza és un centre comercial familiar per al lleure i l’educació infantil. Té com a objectiu crear un passadís de cotxes de carreres perquè els nens puguin viatjar en cotxe durant les compres dels pares, una casa en l’arbre perquè els nens estiguin atents i juguen a l’interior, un sostre “lego” amb el nom del centre comercial amagat per inspirar la imaginació dels nens. Fons blanc senzill amb vermell, groc i blau, deixeu que els nens el dibuixin i el pintin a les parets, als terres i al vàter.

El Disseny D’Interiors

Suzhou MZS Design College

El Disseny D’Interiors Aquest projecte es troba a Suzhou, que és ben conegut pel disseny tradicional de jardins xinesos. La dissenyadora es va esforçar per reunir tant la seva sensibilitat modernista com la vernacle de Suzhou. El disseny pren pistes de l’arquitectura tradicional de Suzhou amb l’ús de parets de guix emblanquinat, portes de lluna i intricades arquitectures de jardins per tornar a imaginar la llengua veritable de Suzhou en un context contemporani. Es va recrear el mobiliari amb branques reciclades, bambú i cordes de palla amb la participació dels estudiants, cosa que va donar un significat especial a aquest espai educatiu.