Revista de disseny
Revista de disseny
El Programador De Taquígraf

Optimo

El Programador De Taquígraf Optimo és un producte innovador de pantalla tàctil per programar i calibrar tots els tacògrafs digitals equipats en vehicles comercials. Enfocant-se a la velocitat i la facilitat d’ús, Optimo combina la comunicació sense fils, les dades d’aplicació de producte i una sèrie de connexions de sensors diferents en un dispositiu portàtil per utilitzar-lo a la cabina del vehicle i al taller. Dissenyada per a una ergonomia òptima i un posicionament flexible, la seva interfície dirigida per tasques i el seu maquinari innovador milloren notablement l'experiència de l'usuari i porten la programació de taògraf en el futur.

L’Oli D’Oliva Orgànic

Epsilon

L’Oli D’Oliva Orgànic L’oli d’oliva Epsilon és un producte d’edició limitada d’oliveres ecològics. Tot el procés de producció es realitza a mà, mitjançant mètodes tradicionals i l’oli d’oliva s’embotella sense filtrar. Hem dissenyat aquest pack volent assegurar que els components sensibles d’un producte altament nutritiu rebran el consumidor del molí sense cap alteració. Utilitzem l’ampolla Quadrotta protegida per un embolcall, lligat per cuir i col·locat en una caixa de fusta feta a mà, segellada amb cera de segellat. Així els consumidors saben que el producte provenia directament del molí sense cap intervenció.

El Sistema De Depuració D’Aigües De Laboratori

Purelab Chorus

El Sistema De Depuració D’Aigües De Laboratori Purelab Chorus és el primer sistema de purificació modular d'aigua dissenyat per satisfer les necessitats i l'espai de laboratori. Ofereix totes les qualitats d'aigua depurada, proporcionant una solució adaptable, flexible i personalitzada. Els elements modulars es poden distribuir a tot el laboratori o connectar-se entre ells en un format de torre únic, minimitzant la petjada del sistema. Els controls hàptics ofereixen uns cabals de disensió altament controlables, mentre que un llum de llum indica l'estat del cor. La nova tecnologia fa de Chorus el sistema més avançat disponible, reduint els impactes ambientals i els costos operatius.

El Sistema De Control De Vaixells

GE’s New Bridge Suite

El Sistema De Control De Vaixells El sistema de control modular de vaixells de GE està dissenyat per adaptar-se a vaixells grans i lleugers, proporcionant un control intuïtiu i una retroalimentació visual clara. La nova tecnologia de posicionament, els sistemes de control del motor i els dispositius de monitorització permeten manejar amb precisió els vaixells en espais reduïts alhora que es redueix la tensió de l'operador, ja que es substitueixen controls manuals complexos per una nova tecnologia de pantalla tàctil. Una pantalla regulable redueix els reflexos i optimitza l'ergonomia. Totes les consoles disposen de nanses de mànec integrades per utilitzar-les en mars en brut.

La Bodega

Crombe 3.0

La Bodega L’objectiu del concepte de la botiga de vins de Crombé era aconseguir que els clients experimentessin una forma de comprar completament nova. La idea bàsica era partir de l’aspecte d’un magatzem, al qual posteriorment vam afegir llum i finor. Tot i que els vins es presenten en els seus envasos originals, les línies netes dels marcs metàl·lics segueixen garantint familiaritat i perspectiva. Cada ampolla penja en el marc amb la mateixa inclinació que el sommelier els serviria. El cremallera de 12 m alberga els xampanys i les taquilles. Per armari, els clients poden emmagatzemar de forma segura fins a 30 ampolles.