Revista de disseny
Revista de disseny
La Marca De Recerca

Pain and Suffering

La Marca De Recerca Aquest disseny explora el patiment en diferents capes: filosòfica, social, mèdica i científica. Des del meu punt de vista personal, que el dolor i el dolor es presenten en moltes cares i formes, filosòfiques i científiques, vaig escollir la humanització del sofriment i el dolor com a base. Vaig estudiar les analogies entre la simbiòtica de naturalesa i la simbiòtica en les relacions humanes i a partir d’aquesta investigació vaig crear personatges que representen visualment les relacions simbiòtiques entre el que pateix i el que pateix i entre el dolor i el del dolor. Aquest disseny és un experiment i l’espectador n’és el tema.

L’Art Digital

Surface

L’Art Digital La naturalesa etèria de la peça dóna lloc a quelcom tangible. La idea neix de l’ús de l’aigua com a element per transmetre el concepte de superfície i ser superfície. El dissenyador té una fascinació per donar a conèixer les nostres identitats i el paper que tenen al nostre voltant en aquest procés. Per a ell, "surtim" quan mostrem alguna cosa de nosaltres mateixos.

La Tetera I Les Tasses

EVA tea set

La Tetera I Les Tasses Aquesta tetera seductorament elegant amb copes a la perfecció té un toc impecable i és un plaer participar. La forma inusual d'aquesta olla de te amb el brou que es barreja i creix del cos es presta molt bé a un bon abocament. Les tasses són versàtils i tàctils per enclavar-se a les mans de maneres diferents, ja que cada persona té el seu propi enfocament per sostenir una tassa. Disponible en blanc brillant amb anell platejat o porcellana negre mat amb tapa blanca brillant i gots blancs. Filtre d’acer inoxidable inclòs al seu interior. DIMENSIONS: tetera: 12,5 x 19,5 x 13,5 tasses: 9 x 12 x 7,5 cm.

Rellotge

Zeitgeist

Rellotge El rellotge es reflecteix en el zeitgeist, que s’associa a materials intel·ligents, tecnològics i duradors. El rostre d’alta tecnologia del producte està representat per un cos de carboni semi-torus i visualització de temps (forats de llum). El carboni substitueix la part metàl·lica, com a relíquia del passat i posa l'accent en la part drellotge. L'absència de part central demostra que la indicació innovadora de LED substitueix el mecanisme de rellotge clàssic. El retroil·luminació suau es pot ajustar sota el color preferit del propietari i un sensor de llum monitoritzarà la força de la il·luminació.

El Vehicle Robotitzat

Servvan

El Vehicle Robotitzat És un projecte de vehicle de servei per a Economia basada en recursos, que forma una xarxa amb altres vehicles. Un sistema únic permet comunicar-se entre ells, la qual cosa augmenta l’eficiència del transport de passatgers, així com un augment de l’eficiència a causa del moviment al tren per carretera (reducció del factor FX, la distància entre vehicles). El cotxe té control no tripulat. El vehicle és simètricament barat de produir. Disposa de quatre rodes giratòries i la possibilitat de moure el marxa enrere: maniobra de grans dimensions. L'abordatge davant dels viatgers millora la comunicació dels passatgers.

L’Alimentador Alimentari

Food Feeder Plus

L’Alimentador Alimentari El Food Feeder Plus no només ajuda els nens a menjar sols, sinó que també significa més independència per als pares. Els bebès poden contenir-se, mamar-se i mastegar-los després que hagin triturat el menjar elaborat pels pares. El Food Feeder Plus compta amb un sac de silicona més gran i flexible per satisfer la gana creixent dels nadons. És una alimentació essencial que permet als més petits explorar i gaudir d’aliments sòlids frescos de forma segura. No cal purificar els aliments. Simplement poseu el menjar al sac de silicona, tanqueu el bloqueig instantani i els nadons podran gaudir de l’autoalimentació amb menjar fresc.