Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema De Control De Vaixells

GE’s New Bridge Suite

El Sistema De Control De Vaixells El sistema de control modular de vaixells de GE està dissenyat per adaptar-se a vaixells grans i lleugers, proporcionant un control intuïtiu i una retroalimentació visual clara. La nova tecnologia de posicionament, els sistemes de control del motor i els dispositius de monitorització permeten manejar amb precisió els vaixells en espais reduïts alhora que es redueix la tensió de l'operador, ja que es substitueixen controls manuals complexos per una nova tecnologia de pantalla tàctil. Una pantalla regulable redueix els reflexos i optimitza l'ergonomia. Totes les consoles disposen de nanses de mànec integrades per utilitzar-les en mars en brut.

La Bodega

Crombe 3.0

La Bodega L’objectiu del concepte de la botiga de vins de Crombé era aconseguir que els clients experimentessin una forma de comprar completament nova. La idea bàsica era partir de l’aspecte d’un magatzem, al qual posteriorment vam afegir llum i finor. Tot i que els vins es presenten en els seus envasos originals, les línies netes dels marcs metàl·lics segueixen garantint familiaritat i perspectiva. Cada ampolla penja en el marc amb la mateixa inclinació que el sommelier els serviria. El cremallera de 12 m alberga els xampanys i les taquilles. Per armari, els clients poden emmagatzemar de forma segura fins a 30 ampolles.

Calendari

calendar 2013 “Safari”

Calendari El Safari és un calendari d’animals de paper. Simplement premeu les peces, replegar-les i assegurar-les per completar-les. Fes del 2011 el teu any de trobades de vida salvatge! Vida amb disseny: els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de “Life with Design”.

Centre Comercial

Fluxion

Centre Comercial La inspiració d’aquest programa ve dels turons de formigues que tenen una estructura única. Tot i que l'estructura interna dels turons de formigues és molt complexa, pot construir un regne enorme i ordenat. Això il·lustra l'estructura arquitectònica extremadament racional. Mentrestant, l'interior dels graciosos arcs de les formigues turons construeixen un imponent palau que sembla més exquisit. Per tant, el dissenyador utilitza la saviesa de la formiga com a referència per a construir tant l’espai artístic i ben construït com els turons de formigues.

La Taula D’Entrada

organica

La Taula D’Entrada ORGANICA és la representació filosòfica de Fabrizio de qualsevol sistema orgànic en què totes les parts estan interconnectades per donar-hi existència. El disseny es basava en la complexitat del cos humà i la pre-concepció humana. L'espectador es deixa veure amb un viatge sublim. La porta d’aquest viatge són dues formes massives de fusta que es perceben com a pulmons, després un eix d’alumini amb connectors que s’assemblen a una columna vertebral. L’espectador pot trobar varetes retorçades que semblen artèries, una forma que es pot interpretar com un òrgan i el final és un bell vidre de plantilla, fort però fràgil, igual que la pell humana.

La Caseta D’Exposicions

Onn Exhibition

La Caseta D’Exposicions Onn és un producte artesanal de primera qualitat que combina tradicions amb dissenys moderns mitjançant mestres culturals. Els materials, colors i productes d’Onn s’inspiren en la natura que il·luminen els personatges tradicionals amb un sabor de brillantor. La caseta de l'exposició es va crear per replicar una escena de la natura mitjançant materials que es complementen juntament amb els productes, per convertir-se en una obra d'art harmonitzada.