Revista de disseny
Revista de disseny
El Restaurant Xinès

Pekin Kaku

El Restaurant Xinès La nova renovació del restaurant Pekin-kaku ofereix una reinterpretació estilística del que podria ser un restaurant d'estil Beijing, rebutjant el tradicional disseny ornamental a favor d'una arquitectònica més simplista. El sostre presenta un Aurora Vermell creat amb cortines de corda de 80 metres de llarg. Les parets es tracten amb maons tradicionals de Xangai fosc. Els elements culturals del mil·lenari patrimoni xinès, inclosos els guerrers de terracota, la llebre vermella i la ceràmica xinesa, es van destacar en una exhibició minimalista que proporciona un enfocament contrastat als elements decoratius.

El Restaurant Japonès

Moritomi

El Restaurant Japonès El trasllat de Moritomi, un restaurant que ofereix cuina japonesa, al costat del patrimoni mundial, el castell de Himeji explora les relacions entre materialitat, forma i interpretació arquitectònica tradicional. El nou espai intenta reproduir el patró de fortificacions de pedra del castell en diversos materials, incloses pedres rugoses i polides, acer recobert d'òxid negre i estores tatami. Un pis fet amb petites làpides revestides de resina representa el fossat del castell. De dos colors, el blanc i el negre, flueixen com l’aigua de l’exterior i travessen la porta d’entrada decorada de gelosia de fusta, fins a la sala de recepció.

La Residència Familiar

Sleeve House

La Residència Familiar Aquesta casa realment única va ser dissenyada pel conegut arquitecte i estudiós Adam Dayem i recentment va guanyar el segon lloc al concurs American-Architects US Building of the Year. La casa de 3-BR / 2,5 banys es troba en prats rotunds i oberts, en un entorn que ofereix privadesa, així com una vista espectacular sobre la vall i la muntanya. Per molt enigmàtica que sigui pràctica, l'estructura ha estat concebuda esquemàticament com dos volums com a màniga que s'entrecreuen. La façana de fusta carbonitzada amb un origen sostenible proporciona a la casa una textura rugosa i resistent, una reinterpretació contemporània dels antics graners a la vall d'Hudson.

L’Espai D’Art

Surely

L’Espai D’Art Es tracta d’un art, casual i venda al detall, que es combinen en un mateix espai. Ja que l'arquitectura que és una fàbrica de col·locació de ganxo de peces de vestir que funciona amb el país. Tot l’edifici conserva una textura emmotllada de la paret, com a textura de capa de l’espai, crea un contrast diferent amb l’exterior, també crea una experiència espacial. Abandoneu la decoració massa dura, s'utilitza una decoració suau per a la visualització que crea una sensació relaxant. El contrast entre la creació i l’etapa inicial és més flexible per al desenvolupament sostenible de l’espai en el futur.

El Centre De Vendes

Shuimolanting

El Centre De Vendes L’estil xinès d’aquest cas adopta la pedra de terra vermella de cafè fosc al mercat i el blanc de la il·luminació natural de la finestra del pis, formant un contrast entre la llum i l’ombra, allò virtual i allò real. Les reixes virtuals i de fusta d'alumini, les peces de fulla de lotus de coure en el punt escènic de l'aigua i l'art d'instal·lació de l'estructura de caràcters xinesos a la zona de descans és el punt de la "orquídea de tinta". Caixa. En particular, l’ús de nous materials de verola, en el més normal ressalten extraordinàriament, però també redueixen enginyosament el cost de la superfície.

El Saló De Banys

Agape

El Saló De Banys Per diferenciar-nos de l’espai d’exposició ordinari, definim aquest espai com un rerefons que pot accentuar la bellesa de la mercaderia. Amb aquesta definició, volem crear una etapa temporal que la mercaderia pugui brillar-se espontàniament. També creem un eix temporal per mostrar cada producte que es mostrava en aquest espai es realitzava des de temps diferents.