Revista de disseny
Revista de disseny
La Renovació D’Edificis Històrics

BrickYard33

La Renovació D’Edificis Històrics A Taiwan, tot i que hi ha alguns casos d’aquest tipus de renovació històrica d’edificis, però té una importància històrica, és un lloc tancat abans, ara obert davant de tothom. Podeu dinar aquí, podeu passejar aquí, fer actuacions aquí, gaudir dels paisatges aquí, escoltar música aquí, fer conferències, casaments i fins i tot acaba de presentar la presentació del cotxe BMW i AUDI, amb molta funció. Aquí podeu trobar records de gent gran també pot ser la generació més jove per crear records.

El Disseny D’Interiors D’Habitatges Residencials

Urban Twilight

El Disseny D’Interiors D’Habitatges Residencials L’espai està ple de riquesa en disseny, quant als materials i detalls aplicats al projecte. El pla d’aquest pis és d’esvelta forma de Z, que caracteritza l’espai, però també suposa un repte per crear una sensació espacial àmplia i generosa per als inquilins. El dissenyador no va proporcionar cap paret per tallar la continuïtat de l'espai obert. Mitjançant aquesta operació, l’interior rep la llum natural de la naturalesa, que il·lumina la sala per a fer ambient i fer que l’espai sigui còmode i ampli. L’artesania també detalla l’espai amb tocs excel·lents. Els materials metàl·lics i naturals configuren la composició del disseny.

Pavelló Eqüestre

Oat Wreath

Pavelló Eqüestre El pavelló eqüestre forma part del centre eqüestre de nova creació. L’objecte està situat al patrimoni cultural i protegit per l’àrea cultural del conjunt històric de l’exposició. El concepte arquitectònic principal és l'exclusió de massisses parets capitals a favor d'elements de fusta transparents. El motiu principal de l’ornament de la façana és un patró rítmic estilitzat en forma d’ovelles de blat o civada. Columnes fines de metall suporten gairebé imperceptiblement els rajos de llum del sostre de fusta enganxat, que es va aixecar, amb la finalització en forma d’una silueta estilitzada del cap del cavall.

Casa Privada

The Cube

Casa Privada Crear una experiència de vida de qualitat i redefinir la imatge d’un edifici residencial a Kuwait mantenint els requisits climàtics i les necessitats de privacitat dictades per la cultura àrab, van ser els principals reptes que ha de fer front el dissenyador. El Cube House és un edifici d’estructura de formigó / acer de quatre plantes basat en la suma i resta en un cub que crea una experiència dinàmica entre espais interns i externs per gaudir de la llum natural i la vista del paisatge durant tot l’any.

Masia

House On Pipes

Masia Una reixa de tubs d’acer esvelts disposats de forma esglaonada minimitza l’empremta de l’edifici alhora que proporciona la rigidesa i l’estabilitat per aixecar l’espai de vida per sobre d’aquest. Seguint l’enfocament de les icones minimalistes, aquesta masia s’ha dissenyat en el marc dels arbres existents per reduir el guany de calor intern. Això ha estat més aviat gràcies a la col·locació intencionada dels blocs de cendres Fly a la façana amb el buit resultant i l’ombra que refreden naturalment l’edifici. L’elevació de la casa també es garanteix que el paisatge fos ininterromput i que les vistes fossin sense restriccions.

Casa

Basalt

Casa Construït per a la comoditat i per ser elegant. Aquest disseny és realment atractiu i notable per dins i per fora. Entre les seves característiques hi ha la fusta de roure, les finestres que aporten molta llum del sol, i és relaxant per als ulls. És fascinant per la seva bellesa i la tècnica. Un cop sou a aquesta casa, no podeu notar la serenitat i la sensació d’oasi que us agafa. La brisa dels arbres i els voltants amb els rajos de sol fa que aquesta casa sigui un lloc únic per allotjar-se lluny de la vida de la ciutat. La casa Basalt està construïda per complaure i acollir diverses persones.