Revista de disseny
Revista de disseny
La Botiga De Roba Infantil

PomPom

La Botiga De Roba Infantil La percepció de les peces i del conjunt contribueix a una geometria fàcilment identificable posant èmfasi en els productes a vendre. Les dificultats es van potenciar en l’acte creatiu per un gran feix que va fracturar l’espai, ja amb petites dimensions. L’opció d’inclinar el sostre, tenint les mesures de referència de l’aparador, el feix i la part posterior de la botiga, va ser l’inici del sorteig a la resta del programa; circulació, exposició, taulell de serveis, aparador i magatzem. El color neutre domina l’espai, puntuat per colors forts que marquen i organitzen l’espai.

Showroom De Luxe

Scotts Tower

Showroom De Luxe La torre Scotts és un desenvolupament residencial de primera línia al cor de Singapur, dissenyat per satisfer la demanda de residències altament connectades i molt funcionals a les zones urbanes per un nombre creixent d’empresaris que treballen de casa i joves professionals. Per manifestar la visió que l’arquitecte, Ben van Berkel, d’UNStudio - tenia d’una “ciutat vertical” amb zones diferenciades que normalment s’arrossegarien horitzontalment per un bloc de ciutat, vam proposar crear “espais dins d’un espai”, on els espais es puguin transformar com exigit per diferents situacions.

El Jardí Casolà

Oasis

El Jardí Casolà Jardí que envolta la històrica vil·la al centre de la ciutat. Terreny llarg i estret amb desnivells de 7m. Àrea es va dividir en 3 nivells. El jardí frontal més baix combina els requisits del conservador i el jardí modern. Segon nivell: jardí d’esbarjo amb dos miradors: al terrat d’una piscina subterrània i garatge. Tercer nivell: Jardí infantil infantil. El projecte tenia com a objectiu desviar l’atenció del soroll de la ciutat i dirigir-se cap a la natura. És per això que el jardí té algunes característiques d’aigua interessants com ara escales d’aigua i paret d’aigua.

Botiga

Munige

Botiga De l’exterior i de l’interior a tot l’edifici s’omple de material semblant al formigó, complementat amb el negre, el blanc i uns quants colors de fusta, junts creant un to fresc. L’escala de la part central de l’espai esdevé el paper principal, una varietat de formes plegades en anglès són com un con que recolza tot el segon pis i s’uneixen amb una plataforma estesa a la planta baixa. L’espai és com una part del tot.

El Restaurant I El Bar

Kopp

El Restaurant I El Bar El disseny del restaurant ha de ser atractiu per als clients. Els interiors han de mantenir-se frescos i atractius amb les tendències futures del disseny. L’ús no convencional de materials és una forma d’imprimir els clients amb la decoració. Kopp és un restaurant dissenyat amb aquest pensament. Kopp en llengua local Goan significa un got de beguda. El disseny d'aquest projecte es visualitzà com a concepte la hidromassatge formada per una beguda en un got. Retrata la filosofia de disseny de repetició d'un mòdul que genera patrons.

Casa Residencial

DA AN H HOUSE

Casa Residencial Es tracta d’una residència personalitzada basada en usuaris. L’espai obert de l’interior connecta la sala d’estar, el menjador i l’espai d’estudi a través del flux de trànsit de llibertat, i a més aporta llum i llum des del balcó. La porta exclusiva per a mascotes es troba a la sala de cada membre de la família. El flux de trànsit pla i sense impediments es deu al disseny que no té portes. L'èmfasi dels dissenys anteriors està dissenyat per satisfer els hàbits dels usuaris, la combinació d'idees ergonòmiques i creatives.