Revista de disseny
Revista de disseny
El Complex Multifuncional

Crab Houses

El Complex Multifuncional A la vasta plana de les terres baixes de Silèsia, una muntanya màgica es troba sola, coberta de boira de misteri, s'alça sobre la pintoresca ciutat de Sobotka. Allà, enmig de paisatges naturals i emplaçament llegendari, està previst que hi hagi el complex Crab Houses: un centre de recerca. Com a part del projecte de dinamització de la ciutat, se suposa que ha de donar peu a la creativitat i la innovació. El lloc reuneix científics, artistes i comunitat local. La forma dels pavellons està inspirada en els crancs que entren en un mar d'herba ondulant. S'il·luminaran a la nit, semblant a cuques de llum que planen sobre la ciutat.

Apotecaria

Izhiman Premier

Apotecaria El nou disseny de la botiga Izhiman Premier va evolucionar per crear una experiència moderna i moderna. El dissenyador va utilitzar una barreja diferent de materials i detalls per servir cada racó dels articles mostrats. Cada àrea d'exposició es va tractar per separat mitjançant l'estudi de les propietats dels materials i dels productes exposats. Creant un matrimoni de materials barrejant entre marbre de Calcuta, fusta de noguera, fusta de roure i vidre o acrílic. Com a resultat, l'experiència es va basar en cada funció i preferències del client amb un disseny modern i elegant compatible amb els articles exposats servits.

La Fàbrica

Shamim Polymer

La Fàbrica La planta necessita mantenir tres programes que inclouen instal·lacions de producció i laboratori i oficina. La manca de programes funcionals definits en aquest tipus de projectes és el motiu de la seva qualitat espacial desagradable. Aquest projecte pretén resoldre aquest problema utilitzant elements de circulació per dividir programes no relacionats. El disseny de l'edifici gira al voltant de dos espais buits. Aquests espais buits creen l'oportunitat de separar espais funcionalment no relacionats. Al mateix temps actua com un pati central on totes les parts de l'edifici estan connectades entre si.

El Disseny D'interiors

Corner Paradise

El Disseny D'interiors Com que el solar està situat en un terreny cantoner a la ciutat amb molt de trànsit, com pot trobar tranquil·litat al barri sorollós mantenint els avantatges del sòl, la practicitat espacial i l'estètica arquitectònica? Aquesta pregunta ha fet que el disseny fos bastant desafiant al principi. Per augmentar en gran mesura la privadesa de l'habitació mantenint bones condicions d'il·luminació, ventilació i profunditat de camp, el dissenyador va fer una proposta atrevida, construir un paisatge interior. És a dir, construir un edifici cúbic de tres plantes i traslladar els patis davanter i posterior a l'atri. , per crear un paisatge verd i aquàtic.

Casa Residencial

Oberbayern

Casa Residencial El dissenyador creu que la profunditat i la significació de l'espai viuen en la sostenibilitat derivada de la unitat de l'home, l'espai i l'entorn interrelacionats i codependents; per tant, amb enormes materials originals i residus reciclats, el concepte es materialitza en l'estudi de disseny, una combinació de llar i oficina, per a un estil de disseny de convivència amb l'entorn.

Residencial

House of Tubes

Residencial El projecte és la fusió de dos edificis, un abandonat dels anys 70 amb l'edifici de l'època actual i l'element que es va dissenyar per unir-los és la piscina. Es tracta d'un projecte que té dos usos principals, el 1r com a residència per a una família de 5 membres, el 2n com a museu d'art, amb àmplies zones i murs alts per acollir més de 300 persones. El disseny copia la forma de la muntanya posterior, la muntanya icònica de la ciutat. En el projecte només s'utilitzen 3 acabats amb tons clars per fer brillar els espais a través de la llum natural que es projecta a les parets, terres i sostres.