Revista de disseny
Revista de disseny
Les Escultures Urbanes

Santander World

Les Escultures Urbanes Santander World és un esdeveniment d’art públic que consisteix en un grup d’escultures que celebren art i embolcalla la ciutat de Santander (Espanya) en preparació del Campionat Mundial de Vela Santander 2014. Les escultures mesuren 4,2 metres d’alçada, estan fabricades en xapa i cadascuna. d’ells estan realitzats per diferents artistes visuals. Cadascuna de les peces representa conceptualment la cultura dels 5 continents. El seu sentit és representar l’amor i el respecte a la diversitat cultural com a eina de pau, a través dels ulls de diferents artistes, i mostrar que la societat acull la diversitat amb els braços oberts.

Nom del projecte : Santander World, Nom del dissenyador : Jose Angel Cicero, Nom del client : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Les Escultures Urbanes

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.