Revista de disseny
Revista de disseny
El Producte Educatiu

Shine and Find

El Producte Educatiu L’avantatge més important d’aquest producte és la facilitat d’aprenentatge i la millora de la memòria. A Shine and Find, cada constel·lació es fa pràcticament i aquest repte es practica repetidament. Té una imatge duradora en ment. L’aprenentatge d’aquesta manera, pràctic i estudiar i repetir, no és avorrit i fa que la memòria sigui més duradora i agradable. És molt emotiu, interactiu, senzill, pur, mínim i modern.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Hotel situat a les parets del temple Dai, al fons del mont Tai. L’objectiu dels dissenyadors era transformar el disseny de hotel per proporcionar als hostes un allotjament tranquil i còmode i, alhora, permetre als hostes viure la història i la cultura úniques d’aquesta ciutat. Mitjançant materials senzills, tons clars, il·luminació suau i obres d'art seleccionades amb cura, l'espai mostra una sensació tant de la història com de l'actualitat.

El Simulador D’Operadors Elevadors

Forklift simulator

El Simulador D’Operadors Elevadors Un simulador per a operadors elevadors de Sheremetyevo-Cargo és una màquina especial dissenyada per a la formació de conductors elevadors i la verificació de qualificacions. Representa una cabina amb un sistema de control, un lloc de seient i una pantalla panoràmica plegable. El principal material del cos del simulador és el metall; també hi ha elements plàstics i incrustacions ergonòmiques fabricades amb escuma de poliuretà integral.

L’Exposició

City Details

L’Exposició L’aparador de solucions de disseny d’elements de paisatge dur es va celebrar a Detalls de la ciutat del 3 al 3 d’octubre del 5 de 2019 a Moscou. Es van presentar conceptes avançats d’elements paisatgístics, parcs esportius i lúdics, solucions d’il·luminació i objectes d’art urbà funcional en una superfície de 15 000 metres quadrats. Es va utilitzar una solució innovadora per organitzar la zona d’exposicions, on en lloc de fins i tot files de casetes d’expositors es va construir el model en miniatura de treball de la ciutat amb tots els components específics, com ara: la plaça de la ciutat, els carrers, un jardí públic.

Casa Residencial

Brooklyn Luxury

Casa Residencial Inspirat en la passió del client per les residències històriques riques, aquest projecte representa una adaptació del funcionalisme i la tradició a les intencions del present. Així, es va triar, adaptar i estilitzar l'estil clàssic als cànons del disseny contemporani i les tecnologies modernes, els nous materials de bona qualitat han contribuït a la creació d'aquest projecte: una veritable joia de l'arquitectura de Nova York. Les despeses previstes superaran els 5 milions de dòlars americans, oferiran la premissa de crear un interior elegant i opulent, però també funcional i còmode.

El Nou Patró De Consum

Descry Taiwan Exhibition

El Nou Patró De Consum L’exposició, a Mountain Alishan, una famosa atracció turística de Taiwan, combina arts amb la indústria tradicional del te taiwanès. La cooperació transversal d'aquesta exposició pot donar a conèixer el nou mòdul empresarial. A cada paquet, els turistes poden veure diferents expressions que transmeten el mateix tema, & amp; quot; Taiwan. & Amp; quot; Els visitants podran conèixer millor la cultura i la indústria de te de Taiwan.