Revista de disseny
Revista de disseny
Taula De Menjador

Augusta

Taula De Menjador L'Augusta reinterpreta la taula de menjador clàssica. Representant les generacions anteriors, el disseny sembla créixer a partir d’una arrel invisible. Les potes de la taula s’orienten cap a aquest nucli comú i s’uneixen fins a sostenir el taulell encaixat amb llibres. La fusta sòlida de noguera europea es va seleccionar pel seu significat de saviesa i creixement. La fusta que solen descartar els fabricants de mobles s’utilitza per als seus reptes per treballar. Els nus, les esquerdes, el vent que trontola i els remolins únics expliquen la història de la vida de l’arbre. La singularitat de la fusta permet que aquesta història es visqui en un moble familiar.

Nom del projecte : Augusta , Nom del dissenyador : Miles J Rice, Nom del client : Rice & Rice Fine Furniture.

Augusta  Taula De Menjador

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.