Revista de disseny
Revista de disseny
Disseny Web I Ux

Si Me Quiero

Disseny Web I Ux El lloc web Sí, Me Quiero és un espai que ajuda a ser un mateix. Per tirar endavant el projecte, s’havien de realitzar entrevistes i s’havia d’explorar el context social i cultural en relació amb les dones; la seva projecció en la societat i amb ella mateixa. Es va concloure que la web seria un acompanyament i es realitzaria amb un enfocament per ajudar a estimar-se. En el disseny es reflecteix la simplicitat amb tons neutres mitjançant contrastos de vermell per cridar l’atenció sobre determinades accions, colors de la marca del llibre publicada pel client. La inspiració va venir de l'art del constructivisme.

Nom del projecte : Si Me Quiero, Nom del dissenyador : Ana Ramirez, Nom del client : Little Red studio.

Si Me Quiero Disseny Web I Ux

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.