Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa

AEcht Nuernberger Kellerbier

El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa A l’època medieval, les cerveseries locals deixaven que la seva cervesa envellís en cellers tallats amb roca de més de 600 anys sota el castell de Nuremberg. En honor a aquesta història, el packaging de l '"AEcht Nuernberger Kellerbier" té una mirada autèntica en el temps. L'etiqueta de la cervesa mostra un dibuix a mà del castell assegut sobre les roques i un barril de fusta al celler, emmarcat per tipus de lletra tipus vintage. L’etiqueta de segellat amb la marca comercial de “Sant Maurici” de la companyia i el tap de corona de color coure transmeten confiança i artesania.

Nom del projecte : AEcht Nuernberger Kellerbier, Nom del dissenyador : Bloom advertising agency, Nom del client : Bloom GmbH Nürnberg.

AEcht Nuernberger Kellerbier El Disseny D’Envasos De Cervesa Bavaresa

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.