Revista de disseny
Revista de disseny
Taula

Codependent

Taula Codependent fusiona la psicologia i el disseny, concretament centrats en la manifestació física d’una condició psicològica, la codependència. Aquestes dues taules entrellaçades han de dependre de les altres per funcionar. Les dues formes són incapaços de quedar-se soles, però juntes creen una forma funcional. La taula final és un exemple potent que el conjunt és superior a la suma de les seves parts.

Nom del projecte : Codependent, Nom del dissenyador : Fletcher Eshbaugh, Nom del client : 1th Studio.

Codependent Taula

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.