Revista de disseny
Revista de disseny
El Prototip Residencial

No Footprint House

El Prototip Residencial La NFH està desenvolupada per a la producció en sèrie, basada en una caixa d'eines més gran de tipologies residencials prefabricades. Es va construir un primer prototip per a una família holandesa al sud-oest de Costa Rica. Van escollir una configuració de dos dormitoris amb estructura d’acer i acabats de fusta de pi, que es va enviar al seu lloc objectiu en un sol camió. L'edifici està dissenyat al voltant d'un nucli central de serveis per optimitzar l'eficiència logística pel que fa al muntatge, manteniment i ús. El projecte busca una sostenibilitat integral pel que fa al seu rendiment econòmic, ambiental, social i espacial.

Nom del projecte : No Footprint House, Nom del dissenyador : Oliver Schütte, Nom del client : A-01 (A Company / A Foundation).

No Footprint House El Prototip Residencial

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.