Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula De Café Exterior

Growing Table

La Taula De Café Exterior La Taula de cultiu és de fusta dura de noguera, que reflecteix el color del sòl i crea un teló de fons que fa que les plantes siguin més visibles. El disseny global és una intersecció de moviment dinàmic i posturació estàtica. La taula proporciona un espai on les plantes poden créixer i ser vistes a taula per crear un lloc per a la relaxació i la interacció amb la natura. La superfície del tauler difon llum per crear una funció d’hivernacle. Finalment, la taula està feta per a un emmagatzematge fàcil; es podria enderrocar en cuboides de 26 ”x 26” x 4 ”.

Nom del projecte : Growing Table, Nom del dissenyador : Nga Ying, Amy Sun, Nom del client : .

Growing Table La Taula De Café Exterior

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.