Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

good morning original calendar 2011 - Zoo

Calendari ZOO és un kit d’artesania per a la fabricació de sis animals, cadascun dels quals serveix com a calendari de dos mesos. Que tingueu un any ple de diversió amb el vostre “petit zoo”!

Nom del projecte : good morning original calendar 2011 - Zoo, Nom del dissenyador : Katsumi Tamura, Nom del client : good morning inc..

good morning original calendar 2011 - Zoo Calendari

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.