Revista de disseny
Revista de disseny
Centre De Control

Functional Aesthetic

Centre De Control El repte de dissenyar aquest Centre de control de l'aeroport és acomodar eficaçment espais tècnics amb densitat d'equips, reduir la interferència logística dels esdeveniments inesperats i racionalitzar el funcionament dcentre de control. L’espai consta de 3 àrees funcionals: zona de Gestió i operacions diàries, Oficina del Gestor d’operacions i zona de Gestió d’emergències. El sostre característic i els panells de paret d'alumini extrusos són les característiques arquitectòniques diferents que també satisfan les exigències acústiques, d'il·luminació i climatització de l'espai.

Nom del projecte : Functional Aesthetic, Nom del dissenyador : Lam Wai Ming, Nom del client : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Centre De Control

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.