Revista de disseny
Revista de disseny
Escriptori Convertible En Llit

1,6 S.M. OF LIFE

Escriptori Convertible En Llit El concepte principal era comentar el fet que les nostres vides es redueixen per tal d’encaixar en l’espai reduït de la nostra oficina. Al final, em vaig adonar que cada civilització podria tenir una percepció molt diferent de les coses segons el seu context social. Per exemple, aquest escriptori es pot utilitzar per fer una migdiada o per a algunes hores de son a la nit aquells dies que algú lluiti per complir els terminis. El projecte va rebre el nom de les dimensions del prototip (2,00 metres de llarg per 0,80 metres d'ample = 1,6 sm) i el fet que el treball continua ocupant cada cop més espai a la nostra vida.

Nom del projecte : 1,6 S.M. OF LIFE, Nom del dissenyador : Athanasia Leivaditou, Nom del client : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Escriptori Convertible En Llit

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.