Revista de disseny
Revista de disseny
Per A Xat Amb Mans Lliures

USB Speaker and Mic

Per A Xat Amb Mans Lliures Els altaveus i micròfon USB DIXIX estan dissenyats per a la seva funció. El micròfon és ideal per a una conversa de mans lliures a través d’internet, el micròfon es troba a la vostra dreta per transmetre clarament la vostra veu al destinatari i l’altaveu emetrà la veu de la persona amb la qual s’està comunicant.

Nom del projecte : USB Speaker and Mic, Nom del dissenyador : Yen Lau, Nom del client : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic Per A Xat Amb Mans Lliures

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.