Revista de disseny
Revista de disseny
La Col·lecció De Maquillatges

Kjaer Weis

La Col·lecció De Maquillatges El disseny de la línia de cosmètics Kjaer Weis destil·la els fonaments del maquillatge femení a les seves tres àrees d’aplicació essencials: llavis, galtes i ulls. Hem dissenyat compactes amb forma de reflectir les funcions que s’utilitzaran per millorar: esvelts i llargs per als llavis, grans i quadrats per a les galtes, petits i rodons per als ulls. Tangiblement, els compactes giren oberts amb un innovador moviment lateral, que s’allunyen com les ales d’una papallona. Completament recarregables, aquests compactes es conserven a propòsit en lloc de reciclar.

Nom del projecte : Kjaer Weis, Nom del dissenyador : Marc Atlan, Nom del client : .

Kjaer Weis La Col·lecció De Maquillatges

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.