Revista de disseny
Revista de disseny
La Botiga De Cadena De Moda Juvenil

Trend Platter

La Botiga De Cadena De Moda Juvenil Com a il·lustració àmplia de les característiques de la marca de "varietat" i "combinació i combinació", "Trend Platter" posa l'accent de la marca a través d'una àmplia varietat d'estils de disseny de moda que van des del clàssic i el vintage fins al modern i el mínim. El sostre de volta de color negre presenta la moda d’una forma clàssica, mentre que el sòl a quadres dóna un aspecte vintage. La zona blanca presenta una senzillesa minimalista, mentre que la zona moderna s'omple amb els colors negres i metàl·lics frescos. Els antecedents dissenyats a mida dels diferents estils són un enfocament creatiu per posar en valor el tret de la marca.

Nom del projecte : Trend Platter, Nom del dissenyador : Lam Wai Ming, Nom del client : PMTD Ltd..

Trend Platter La Botiga De Cadena De Moda Juvenil

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.