Revista de disseny
Revista de disseny
Cadira

Two in One

Cadira Crec que la combinació de les joies a partir de plàstic i contraplacat (fusta) és molt perspectiva. La base de la idea i la construcció d’aquesta cadira és la ferradura d’arc. Les arques de ferradura poden ser de qualsevol color, però hauran de ser obligatòriament reforçades per les dues parelles de canyes d’acer, ja que el pendent negatiu de les potes anteriors crea un moment addicional i, per això, una càrrega addicional sobre elles. La part del darrere de cadira es pot fer a partir de la fusta contraplacada i es pot procedir a la màquina numèrica controlada. Les parts posteriors i frontals es poden produir de manera individual i després es poden enganxar (a pins) o es poden muntar

Nom del projecte : Two in One, Nom del dissenyador : Viktor Kovtun, Nom del client : Xo-Xo-L design.

Two in One Cadira

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.