Revista de disseny
Revista de disseny
Televisió De Gamma Alta

La Torre

Televisió De Gamma Alta En aquest disseny, no hi ha cap coberta frontal que sostingui la pantalla. El televisor està subjectat a l’armari posterior amagat al darrere del panell. El bisel prim eloxal que envolta la pantalla s'utilitza només per a la il·lusió cosmètica. Per totes aquestes raons, només un element dominant és una pantalla en contrast amb la forma de televisió ordinària. La Torre Eiffel és la font d’inspiració de La Torre. Algunes de les principals similituds d'aquests dos són reformistes del seu temps i tenen la mateixa visió lateral.

Nom del projecte : La Torre, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : .

La Torre Televisió De Gamma Alta

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.