Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aplicació De Rellotge

Dominus plus

L’Aplicació De Rellotge Dominus plus expressa el temps d’una manera original. Igual que els punts de les peces de dòmino representen tres grups de punts: hores, desenes de minuts i minuts. L’hora del dia es pot llegir mitjançant el color dels punts: verd per AM; groc per a PM. L’aplicació conté un temporitzador, un despertador i timbres. Totes les funcions són navegables si toqueu punts de cantonades discrets. S'ha tingut un disseny artístic original i presentant la cara del temps del segle XXI. Està dissenyat en una bonica simbiosi amb estoigs portàtils per a dispositius Apple. Té una interfície senzilla amb només algunes paraules necessàries per operar-la.

Nom del projecte : Dominus plus, Nom del dissenyador : Albert Salamon, Nom del client : .

Dominus plus L’Aplicació De Rellotge

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.