Revista de disseny
Revista de disseny
Agència Immobiliària

The Ribbon

Agència Immobiliària Com ara "Dansa de la cinta", amb escala espacial oberta, l'espai global és blanc, aprofitar el concepte de la publicació de mobles, configurar una relació que connecta amb l'espai, el més especial és la relació entre la paret i l'armari. escriptori amb sostre i terra, separar la secció per geometria irregular deliberadament, no només cobreix una quantitat excessiva de defectes del feix, sinó que també mostra el concepte modern actual, mostrant una idea abstracta de la cinta en forma de corba a través del reflex de la llum.

Nom del projecte : The Ribbon, Nom del dissenyador : Kris Lin, Nom del client : JIANG SU ZHI HAO Real Estate Development Company Limited.

The Ribbon Agència Immobiliària

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.