Revista de disseny
Revista de disseny
Il·luminació

Claire de Lune Chandelier

Il·luminació Decoratiu, il·luminació, venut de forma plana, envasat en una bossa portàtil reutilitzable. He proporcionat una versió assequible d'un producte cultivat grandiós i luxós que representa una època passada - barroc / rococó, elaborat amb un material modern. Aquest tema és intemporal. Al mateix temps, Claire de Lune Chandelier aporta una mica d'humor, de manera fantàstica. (Les instruccions de muntatge es proporcionen en paper, així com un CD-Beta). La idea de fer un paquet pla era fer la meva part en la reducció de les emissions de CO2, així com implicar el client final en un procés conscient de la seva part per tenir un impacte sobre el nostre entorn.

Nom del projecte : Claire de Lune Chandelier, Nom del dissenyador : Claire Requa, Nom del client : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Il·luminació

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.