Revista de disseny
Revista de disseny
Els Mobles Que Es Transformen

Ludovico

Els Mobles Que Es Transformen La manera d’estalviar espai és força original, tenint dues cadires completament amagades dins del calaix. Situat dins dels mobles principals, no us adonareu que el que sembla ser calaixos són realment dues cadires separades. També podeu tenir una taula que es pugui utilitzar com a escriptori quan es tregui de l'estructura principal. L’estructura principal consta de quatre calaixos i un compartiment just a sobre del calaix superior en el qual podeu guardar moltes coses. El principal material utilitzat per aquest moble, beign eucaliptus fingerjoint, és ecològic, increïblement resistent, dur i té un atractiu visual molt fort.

Nom del projecte : Ludovico, Nom del dissenyador : Claudio Sibille, Nom del client : Sibille.

Ludovico Els Mobles Que Es Transformen

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.